Λιάγκας: Γιατί δάκρυσε στο The Voice, η αντικαταστάτρια της Φαίης στο Πρωινό και οι αλλαγές στο team
Media

Λιάγκας: Γιατί δάκρυσε στο The Voice, η αντικαταστάτρια της Φαίης στο Πρωινό και οι αλλαγές στο team

Πώς αντιμετώπισε στα παρασκήνια ότι συνέβαινε στο The Voice ο Γιώργος Λιάγκας; Ποια ή ποιος θα αντικαταστήσει την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, όταν με το καλό θα φύγει για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους;

Και τι αλλαγές πιστεύει ότι χρειάζεται το team στο Πρωινό; Ο Γιώργος Λιάγκας στα πλαίσια του press junket του The voice μιλάει για όλα και κάνει ακόμα και σκληρή αυτοκριτική για τις «στραβές» της πρωινής εκπομπής.

-Έχεις πει στο παρελθόν ότι το the voice είναι ένα πρότζεκτ το οποίο ήθελες, πίστευες και το έβλεπες και παλιότερα με τη Φαίη και σου άρεσε πάρα πολύ. Επίσης γνωρίζουμε ότι δεν σου έγινε πρόταση, αυτοπροτάθηκες και έγινε όλο αυτό το οποίο έγινε. Έχεις παρακολουθήσει ξένα voice και δεν θα πω το Γαλλικό που είναι ο Αλιάγας που είναι και Έλληνας και ενδεχομένως να το έχεις δει, και ποιό από αυτά έχεις ξεχωρίσει σε επίπεδο κριτών και παρουσιαστών.

«Αν εξαιρέσουμε το voice το γαλλικό, όπου είναι grande όνομα ο Αλιάγας, στα voice των άλλων χωρών, και στο αγγλικό και στο αμερικάνικο που έχω δει, γιατί αυτά τα δύο έχω δει, δεν είναι grande ονόματα οι παρουσιαστές. Οι παρουσιαστές είναι ονόματα τεταρτοπέμπτα. Είναι πολύ huge σε όλον τον κόσμο οι κριτές, οι coaches, είναι τεράστια ονόματα, όπως και εδώ αντίστοιχα για τα Ελληνικά δεδομένα είναι τεράστια ονόματα ο Ρέμος και η Βανδή κτλ, άρα δεν έχω ξεπατικώσει κάποιον. Είναι όμως ένα συγκεκριμένο format, να ξέρετε ότι έχουμε τους Ολλανδούς πάνω από το κεφάλι μας συνέχεια, που έχουνε κάποια standards, δηλαδή όσον αφορά το σκηνικό, σε ότι αφορά τους χρόνους, σε ότι αφορά τους τρόπους, σε αυτά που λες, αυτά που κάνεις, αυτά που δείχνεις, αυτά που μοντάρεις, που δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Άρα λοιπόν είναι ξέρεις λίγο ξεκούραστο, για τον παρουσιαστή, ότι έχεις να υπηρετήσεις ένα πράγμα και είσαι μέσα σε αυτό το πράγμα. Και για μένα είναι και καλό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έτσι κι αλλιώς δεν μαζεύομαι, οπότε με μαζεύει από μόνο του».


-Ένα ενδιαφέρον κομμάτι που είχες είναι να κάθεσαι με τους συγγενείς. Πως ήταν γενικά, γιατί συνήθως είναι υπερενθουσιώδεις, έχουν άγχος


«Στον υπερενθουσιασμό τα πράγματα είναι εύκολα. Δεν έχεις να κάνεις και τίποτα. Αφήνεις τους άλλους εκδηλώνουν τη χαρά τους. Εκεί που ήταν τα πιο δύσκολα κομμάτια της δικής μου συμμετοχής ως τώρα στο παιχνίδι ήταν δύο. Το πρώτο κομμάτι ήταν όταν ήσουν μέσα με τους συγγενείς, το τραγούδι τελείωνε και δεν γύρναγε κανείς από τους τέσσερις. Ακόμα και σε περιπτώσεις παιδιά που δεν είχε ο άλλος τη φωνή για να περάσει, έλεγα από μέσα μου ας γυρίσει ένας, γιατί μετά ήταν πολύ παγωμάρα, πολύ άσχημα τα πράγματα. Και υπήρχαν και πράγματα που δεν τα έχει δείξει η παραγωγή. Έχουν μονταριστεί. Δηλαδή, υπήρχε πολύ κλάμα, υπήρχαν λιποθυμίες».

-Είχαν γίνει και φασαρίες;

«Φασαρίες όχι, στο επίπεδο αδικία κτλ, Αλλά ακραίες εκδηλώσεις λύπης. Ακραίες. Επειδή το concept όμως δεν είναι reality του στιλ ότι δείχνω το κλάμα κτλ, έχουν μονταριστεί όλα αυτά, έχουν φύγει».

-Δηλαδή έχουν λιποθυμήσει συγγενείς, ο πατέρας για παράδειγμα στο παιδί του, στο ανίψι του.

«Ναι ναι, δηλαδή σκέψου το εξής. Τους λέει η παραγωγή ελάτε 8-9 η ώρα το πρωί. Πέρναγαν κάθε μέρα είκοσι άτομα, είκοσι πέντε πόσα ήταν, με τα διαλείμματα. Κάποιος πήγαινε εννιά το βράδυ για να μπει για την Audition. Από τις εννιά το πρωί μέχρι τις εννιά το βράδυ σκέψου, είχε φάει δυο σάντουιτς, είχε πιεί λίγο νερό, ήταν όρθιος σε μια καρέκλα, με όλη την ένταση κτλ. Mπαίνει αυτός μέσα σε 3 λεπτά να αποδείξει ότι είναι καλός και οι συγγενείς με όλη την αγωνία και τα λοιπά. Δεν γυρίζει λοιπόν κανένας από τους τέσσερις, τι κάνεις εκεί; Σου κόβονται τα πόδια. Και σου βγαίνει όλη η ένταση της ημέρας, το κλάμα και τα λοιπά. Και εγώ κάποιες φορές δάκρυσα , δηλαδή αισθανόμουν πολύ άσχημα».

-Γιατί μπαίνεις και στο ρόλο...

«Μπαίνεις γιατί βλέπεις την αγωνία του άλλου δίπλα, ακούς την καρδιά του να χτυπάει ρε παιδί μου. Το ένα πιο δύσκολο είναι αυτό και το άλλο πιο δύσκολο θα σας πω ποιό ήταν. Στα blind οι τέσσερις coach στα πρώτα πρώτα, είχαν παγωμάρα και αυτοί μεταξύ τους. Μετά γνωρίστηκαν καλύτερα, έκαναν χαβαλέ μεταξύ τους, έκαναν παρέα, έγιναν πάρα πολύ ομάδα, δεθήκαν πάρα πολύ. Εγώ ήμουν σε έναν άλλο χώρο. Επειδή αυτοί όταν έκαναν διάλειμμα το μεσημέρι πήγαιναν και τρώγανε εγώ δεν πήγαινα μαζί τους και πήγαινα και έκανα ραδιόφωνο παιδιά. Δεν τους έβλεπα καθόλου με αποτέλεσμα να μην έχω δημιουργήσει κατάλληλο κλίμα, τους ήξερα από πριν, αλλά στο παιχνίδι δεν γίναμε ομάδα. Άρα όταν πήγαν στο πρώτο battle, ήταν πολύ άχαρο για μένα που πήγα, ξέρεις και το έπαιξα παρουσιαστής και ήμουν παρουσιαστής και με τους άλλους δεν είχα χτίσει καμία σχέση. Ήταν μια παρέα ρε παιδί μου χρόνων πες, που ξαφνικά μπαίνει ένας μέσα στην παρέα. Δεν αισθάνεται λίγο άχαρα;».

-Εκτός από τον Θέμη με τον οποίο συνεργάζεστε εκτός από το voice και στο πρωινό, με τους υπόλοιπους συντελεστές, με τους υπόλοιπους coaches είχες σχέσεις φιλικές

«Με τον Ρέμο. Τον ξέρω καλά, είχαμε κάνει και μια εκπομπή στο σταρ αν θυμάστε, που είχαμε ταξιδέψει στο Μαρανέλο στην Ιταλία και είχαμε οδηγήσει formula 1 ferrari. Τότε είχαμε γνωριστεί λοιπόν. Δεν είμαστε ούτε φίλοι, ούτε κολλητή παρέα έχουμε κάνει, αλλά έχουμε βγει, έχουμε φάει, έχω πολύ καλή σχέση δηλαδή, άρα τον ήξερα και δεν υπήρχε πάγος. Η Δέσποινα κάνει παρέα με τη Φαίη, επειδή μένουμε κοντά κάτω στη Βούλα και πηγαίνει η Φαίη στο σπίτι της Δέσποινας με τα παιδιά κτλ, οπότε την αισθάνομαι και αυτήν κοντά μου λόγω της Φαίης. Τους άλλους δύο δεν τους ήξερα καθόλου, αλλά είναι τόσο χαβαλές όμως ο Κουινέλης και τόσο γλυκός άνθρωπος η Μελίνα και ντροπαλός και συνεσταλμένος» .

-Το διαπιστώσαμε.

«Πολύ, οπότε ήταν πολύ εύκολο. Και ήρθε μια μέρα ο Μιχάλης Κουινέλης και μου λέει εντάξει εγώ δεν σε ήξερα καθόλου, δεν βλέπω και πρωινά μου λέει, γενικά δεν τα πάω καλά με την τηλεόραση αλλά βλέπω και σε βρίζουν και κάποιοι, κάποιοι λένε και καλά δεν ήξερα τι τύπος είσαι και λέω ρε παιδί μου, μόλις μου είπε ο Λάτσιος ότι θα είσαι εσύ παρουσιαστής λέω, ωχ τι θα κάνουμε τώρα, αλλά λέει εντάξει τώρα που σε γνώρισα και γ@@@ τα παιδιά είσαι, δηλαδή ήρθε και αυτός με τον τρόπο του και μου έδειξε μια ζεστασιά και μια φιλική διάθεση που όλα οκ, ήταν ο μόνος δηλαδή που... δεν ήξερα καθόλου».

-Έχεις ξεχωρίσει μέχρι τώρα κάποια φωνή που πιστεύεις ότι θα είναι το the voice;

« Εγώ έχω ξεχωρίσει έξι εφτά άτομα, που πιστεύω μέσα από εκεί θα ξεχωρίσει ο νικητής ή νικήτρια, όμως μην ξεχνάτε ότι τώρα σε δύο Παρασκευές ξεκινάνε τα live, παίρνει το παιχνίδι ο κόσμος, άρα... ξέρω εγώ ο κόσμος τι θα επιλέξει τελικά; Δηλαδή δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Κερδίζει στα talent show ο καλύτερος; Όχι. Συνήθως είναι ο πιο συμπαθής».

-Ναι και έχουμε δει πολλές φορές που ο νικητής δεν κάνει κάτι.

« Ναι εντάξει. Είναι πάντως μια περίπτωση τώρα που όποιος και να κερδίσει δεν θα πει κανείς ότι δεν έχει καλή φωνή».

-Έχεις διαφωνήσει ποτέ όταν ακούς τους coaches να πατάνε το κουμπί και να λες μα καλά εμένα αυτός δεν μου κάνει ή μου κάνει ή γιατί δεν το πάτησαν.

« Όταν ήμουνα εκεί στις blind auditions δεν καταλάβαινα και πάρα πολύ τι γινόταν δεν άκουγα και πάρα πολύ καλά. Στο σπίτι μετά που το 'βλεπα το επεισόδιο είπα εγώ αν ήμουν στη θέση τους, αλλά ξέρεις με την άνεση ότι είσαι στο σπίτι, ότι τα ακούς καλά... ότι δεν έχεις άγχος, ναι, εγώ θα γύρναγα σ' αυτόν. Δηλαδή είναι 2-3 περιπτώσεις που εγώ θα τους έβαζα στο παιχνίδι. Για τον εαυτό μου μιλάω πάντα. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι έχει γίνει αδικία, είναι η υποκειμενική στάση της στιγμής. Όπως θα σας πω και κάτι άλλο ότι στα battles που έχουν γυριστεί και τα τέσσερα επεισόδια, εγώ σε μία απόφαση ενός κριτή-εγώ διαφωνώ, εγώ θα πέρναγα τον άλλον. Και; Σε όλους τους άλλους έχω συμφωνήσει, σε μία λέω ρε γαμώτο, μέσα μου όμως το είπα αυτό. Το παιχνίδι είναι υποκειμενικό» .

-Λοιπόν ποιά θα είναι αντικαταστάτρια της Φαίης όταν θα πάει με το καλό να γεννήσει; Ρωτήσαμε και τον κ. Λάτσιο...

«Δεν ξέρω τι σας είπε ο Λάτσιος αλλά δεν θα υπάρχει αντικαταστάτρια σε επίπεδο μόνιμης αντικατάστασης».

-Δεν θα δούμε δηλαδή την Βίκυ Χατζηβασιλείου;

« Όχι. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα 'ρθει μια μέρα να κάτσει, θα 'ρθει η Μπεκατώρου, θα 'ρθούν άνθρωποι που αισθανόμαστε κοντά μας με μεγαλύτερη άνεση να αισθανθούμε έτσι λίγο ότι μεγαλώνει η παρέα. Δεν υπάρχει αντικατάσταση σε επίπεδο... μόνιμη. Όπως είχε γίνει και στο mega. Δεν υπήρχε άνθρωπος μόνιμος. Εξάλλου είμαστε και μια ομάδα πόσα άτομα» .

-Πότε δηλαδή με το καλό η Φαίη θα γεννησει;

«Μας έχουνε πει αρχές Μαΐου»

-Πότε θα φύγει από την εκπομπή;

«Την προηγούμενη φορά Μεγάλη Δευτέρα κάναμε εκπομπή και Μεγάλη Τρίτη γέννησε. Η Φαίη όσο αντέχει θα το κάνει».

- Έχει σχολιαστεί αρκετές φορές το πρόσωπο της Λάουρας που είναι στην εκπομπή στο πάνελ -επειδή γίνονται κάποια βιντεάκια και τη στέλνετε με λινκ ότι έχει κάποια σεξιστικά στοιχεία τα οποία ενδεχομένως να εκμεταλλεύεστε μέσα σε εισαγωγικά, ή ότι δεν είναι και πολύ κομψά.

«Δεν έχουμε ποτέ πει σε κανέναν-ποτέ-πως θα ντύνεται, πως θα φέρεται, ποτέ. Ας βρεθεί ένας άνθρωπος να πει ότι ο Λιάγκας και η Σκορδά ο ΑΝΤ1 μου πε να ντυθώ έτσι ή αλλιώς για να πάω να κάνω live. Η Λάουρα είναι ένα σέξι κορίτσι, εντάξει φοράει ένα σορτσάκι ,ε κάνουμε και εμείς πλάκα με αυτό, να της πω τώρα ντύσου πιο σεμνά, ή φόρα αυτό κτλ; Οι άτυχες στιγμές του πρωινού γιατί θέλω να σας πω την αλήθεια ήταν δύο φέτος. Η μία ήταν όταν η Σάσα βγήκε και είπε κάτι αρνητικό για τη γυναίκα που είναι έγκυος, αυτό είναι αρνητικό, δεν το αγγίζεις αυτό το πράγμα ήταν λάθος. Βγήκε η Φαίη και εγώ την κόψαμε, βγήκε είπε συγνώμη, τελειώνει εκεί η ιστορία και η άλλη όταν κάναμε ένα κορίτσι από τα μοντέλα και αυτή που έκανε τη χαλάουα τη σήκωσε σε μια στάση που... που ήταν απρεπής στάση».

-Σχολιάστηκε.

-Είναι κάτι που γίνεται κάθε χρόνο στα πρωινά, συμβαίνει δεν το κάναμε ούτε επίτηδες, ούτε θέλαμε να θίξουμε κανέναν, ούτε εμένα μ' άρεσε αν με ρωτάτε. Δεν το επέλεξα, δεν το επέβαλα, συνέβη, τελείωσε. Κάνουμε εκπομπή τέσσερα χρόνια συνέβησαν και δύο στραβές».

-Πως ήταν η συνέντευξη με τον κύριο Νταλάρα;

«Είναι σπουδαία φωνή ο Νταλάρας, είναι για μένα πολύ τιμητικό που επέλεξε να βγει στο πρωινό μου. Δεν βγαίνει σε πρωινά .Η συνέντευξη ήταν ενδιαφέρουσα γιατί έβγαλε πολλά».

-Κι έχει πολύ καιρό να δώσει συνέντευξη.

« Απάντησε σε όλα και μου έκανε εντύπωση γιατί το έχω ακούσει και από ανθρώπους που δεν είναι ο Νταλάρας κι έλεγαν δε θέλω να απαντήσω αυτό ή εκείνο. Μου είπε ρώτα ότι θες . Μου έκανε εντύπωση εμένα αυτό. Και θα τον σεβόμουν τον Νταλάρα αν μου έλεγε ότι δε θέλει. Εμένα σαν άνθρωπο με κέρδισε γιατί του αρέσουν τα φουσκωτά που μου αρέσουν κι εμένα».

-Θα έκανες αλλαγές του χρόνου στο team του Πρωινού;

«Το έχω ξαναπεί, έχω ξαναρωτηθεί. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα είναι η καλύτερη, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν όλοι είναι εξαιρετικοί προφανώς και για να κάνουν τηλεοπτική καριέρα. Εγώ φέτος αισθάνομαι πιο καλά απ ότι στο mega , με αυτή την ομάδα. Με την λογική πως ομάδα που κερδίζει την αγάπη του κόσμου δεν την αλλάζεις, εγώ ιδανικά θα ήθελα να μην φύγει κανείς απ την ομάδα. Και η δική μου εισήγηση προς το κανάλι όταν τελειώσει η χρονιά- αν και είναι νωρίς ακόμα- κι αν πάμε όπως τώρα καλά , θα είναι να μην αλλάξει τίποτα. Ο Γιώργος ας πούμε , έχει πει πως θέλει να είναι και του χρόνου. Αν και οι άλλοι θέλουν, εγώ θα ήθελα να μην αλλάξει τίποτα. Ότι θα έκανα μια δυο προσθήκες σε συνεργάτες, να έβαζα ένα ακόμη άτομο στην ομάδα, κάποιες ρουμπρίκες να αλλάξουμε, αυτά ναι, θέλει ένα φρεσκάρισμα πάντα. Θα υπάρχει ούτως η άλλως μια μεγάλη αλλαγή, δεν θα είναι έγκυος η Φαίη του χρόνου. Αυτό και μόνο είναι μεγάλη αλλαγή».

-Ακούστηκε ότι ο Άκης Πετρετζίκης συζητάει να έρθει στο ΑΝΤ1 χωρίς να ξέρουμε αν θα έρθει σε εσάς η κάπου αλλού, ίσως σε κάποια δική του μαγειρική εκπομπή .Εσύ θα θελες να ναι στο team σου και ο Άκης;

«Στη μαγειρική, για όλη τη χρονιά και για όσο υπάρχει η εκπομπή και για όσο θέλει η ίδια, θα είναι η Αργυρώ η οποία πάνω απ όλα είμαστε φίλοι, κάνουμε διακοπές μαζί ,είναι άλλη σχέση, την αισθανόμαστε σαν οικογένεια. Θεωρώ τον Άκη εξαιρετικό μάγειρα , καλό παιδί, αν θέλει ο ίδιος να έρθει στον Antenna θα χαρώ» .

-Να σας ρωτήσω κάτι. Λέτε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ότι το ρυθμό της εκπομπής θα τον έχει η Φαίη.

«Γιατί φέτος ποιος τον έχει;»

-Εννοώ ότι εσύ σιγά σιγά θα φύγεις και θα αφήσεις τη Φαίη. Το είχες πει χαρακτηριστικά σε μια εκπομπή ή έκανες πλάκα;

«Θα σου απαντήσω γενικά για να σε καλύψω. Όταν βγάλαμε το πρωινό πριν από 4 χρόνια βάζαμε και την καριέρα μας και τα πάντα σε κίνδυνο, δεν ξέραμε αν θα πετύχει. Μας πέτυχε στη χημεία σαν παρουσιαστές, το αγάπησε κι ο κόσμος, άρα πέτυχε. Λέγαμε θα το κάνουμε για ένα χρόνο. Μετά μας λένε, άλλον ένα χρόνο, τελευταίο. Τότε λέγαμε δεν θέλουμε παραπάνω, δεν θέλαμε. Στην πορεία όμως που το λέγαμε αυτό, στο τέλος του ίδιου χρόνου, η τηλεόραση δεν ήταν η ίδια. Οι μισοί είχαν μείνει άνεργοι , οι μισές εκπομπές είχαν κοπεί και έλεγαν , αν θυμάσαι, ότι πρέπει να σταματήσει η πρωινή ζώνη στα κανάλια. Όταν λοιπόν είσαι τυχερός, βλέπεις ότι έχεις δουλειά, σου κάνουν πρόταση να συνεχίσεις όταν γύρω από σένα δουλεύουν 60 άτομα, διατήρηση θέσεων εργασίας δεν θα ήταν ύβρις και προκλητικό να βγαίνεις εσύ και να λες ότι δε θες να κάνεις το πρωινό; Άρα ακόμα και την πλάκα εμείς την κόψαμε. Και πέραν της πλάκας, όσο ο κόσμος αυτό το πράγμα το αγαπάει και το στηρίζει όσο και η Φαίη κι εγώ σηκωνόμαστε με όρεξη για να κάνουμε το πρωινό, γιατί το πρωινό είναι πλέον τρόπος ζωής για μας θα συνεχίζουμε όσο πάει, ειλικρινά το λέω. Θα ήταν ύβρις αυτές τις εποχές κάτι που πάει καλά, να πούμε εμείς γουστάρουμε να κάνουμε αυτό κι εκείνο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved