«Στην υγειά μας ρε παιδιά» παρέα με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού
Media

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» παρέα με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Απόψε, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενούν την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Ένα μελωδικό οδοιπορικό μας χαρίζει η ιστορική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού που μετρά περισσότερα από 100 χρόνια ζωής. Σαράντα μουσικοί, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Γιώργου Τσιλιμπάρη, μας ταξιδεύουν με μουσικές και τραγούδια που κινούνται από την όπερα μέχρι και το μιούζικαλ αλλά και τον ελληνικό κινηματογράφο, μη παραλείποντας φυσικά τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος συμπράττει με την μπάντα και ερμηνεύει τα τραγούδια «Ας κρατήσουν οι χοροί» και «Ο Καραγκιόζης».

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού κάνει επίσης ένα μίνι αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Κατσαρό, ο οποίος είναι μέρος της παρέας αυτού του Σαββάτου.

Στο μελωδικό αφιέρωμα συμβάλλει και το τετραμελές παριζιάνικο σουίνγκ συγκρότημα «Opus 4» με τη συνδρομή του Νίκου Παπαδιώτη, αλλά και οι ερμηνευτές Δώρος Δημοσθένους, Άσπα Θεοφίλου, Θανάσης Ματζίλης, Εβελίνα Νικόλιζα, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Ευδοκία Μωυσίδου.

Η παρέα συμπληρώνεται με τους: Μιχάλη Αδάμ, Αναστάσιο Μιχέλη, Μάγδα Παπαγιάννη, Ντίνος Καρύδης, Γιάννης Μαλούχος, Άννυ Λούλου, Άγγελος Μπούρας, Σταμάτης Γαρδέλης, Γιάννης Αϊβάζης, Χάρης Μαυρουδής, Μαρία Κορινθίου, Πετρούλα Χρήστου, Βίκυ Χαντζή και Κατερίνα Βλαμάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved