Μαρία Μπεκατώρου: «Στα Καρντάσιανς ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα συνεργαζόμουν»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Στα Καρντάσιανς ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα συνεργαζόμουν»

Πριν από λίγες μέρες, σχολιάζοντας το YFSF, ο Νίκος Μουτσινάς είπε πως πλέον ο Τάκης Ζαχαράτος συμπαρουσιάζει μαζί της το σόου, καθώς κάθε Κυριακή τον βλέπουμε να ανεβαίνει στη σκηνή.

«Όχι απλά δεν με ενοχλεί που ανεβαίνει, αλλά μου αρέσει πολύ. Ο Τάκης δίνει κάτι διαφορετικό στο, το κομμάτι των μεταμορφώσεων είναι κάτι πολύ δικό του. Του λέω "κάθε Κυριακή θέλω να σηκώνεσαι και να κάνεις την πασαρέλα σου". Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται είναι μέσα στο παιχνίδι. Είναι και πολύωρες οι εκπομπές που ασχολούνται με την τηλεόραση και κάτι πρέπει να σχολιάσουν» τόνισε στο People η Μαρία Μπεκατώρου.
Η Μαρία απολαμβάνει με όλη της την ψυχή την «τρελοπαρέα» των Καρντάσιανς. «Είμαι χαρούμενη, γιατί μας έχει αγαπήσει ο κόσμος. Και είμαι χαρούμενη και με τον εαυτό μου, χωρίς να ακουστεί εγωιστικό, που έχω πλέον προσαρμοστεί και με βοήθησαν σε αυτό και ο Γρηγόρης με τον Δημήτρη. Στην αρχή για μένα ήταν δύσκολο, γιατί ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα συνεργαζόμουν. Έκανα είκοσι χρόνια πρωινό στο Τηλεάστυ μόνη μου. Και ξημερώνει μια μέρα που μου λένε "θα κάνεις βραδινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα". Εντάξει, είχα άγχος. Είπα "Παναγία μου, πώς θα το κάνω αυτό;". Έτρεμα, αλλά μετά τις 4-5 εκπομπές μου έφυγε». Στις πρώτες τους εκπομπές σχολιάστηκε πως μιλούσε λίγο για το ταμπεραμέντο της. Ειπώθηκε πως «Ο Γρηγόρης δεν την αφήνει να σταυρώσει κουβέντα». «Με άφηναν να μιλήσω, εγώ δεν μιλούσα, εκεί ήταν το πρόβλημα. Και με έπαιρνε τηλέφωνο ο Γρηγόρης και μου έλεγε "γιατί δεν μιλάς περισσότερο; Τι άλλο να κάνουμε;". Ήθελα το χρόνο μου για να το "βρω"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved