Όλα όσα θα δείτε σήμερα στην Προδοσία
Media

Όλα όσα θα δείτε σήμερα στην Προδοσία

Σήμερα στην Προδοσία στο Star, ο Χακάν προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση με τον πατέρα του ώστε να πάρει πίσω την κόρη του.

Ο Εκρέμ θέτει τους όρους του προκειμένου να επιστρέψει τη μικρή και η άρνηση του βυθίζει τον Χακάν σε απόγνωση. Ενώ η Μπερίν περιμένει νέα του, η Ζεχρά επιστρέφει αναπάντεχα στο σπίτι μετά από τη ριψοκίνδυνη αλλά ουσιαστική παρέμβαση του Αχμέτ. Η Μπερίν δεν ξέρει πώς να ευχαριστήσει τον Αχμέτ. Ο Χακάν, βλέποντας ότι η κόρη του επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρα της δίχως τη δική του μεσολάβηση αλλά με τις ενέργειες του Αχμέτ, αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Η οικογένεια Ακάρσου γιορτάζει την επιστροφή της Ζεχρά.

Την ίδια ώρα, η Τζεμιλέ μιλάει με την Αϊλίν και εκείνη για άλλη μια φορά δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει με τον Ταρίκ.

Ο Σονέρ είναι ευτυχισμένος που θα γίνει πατέρας. Μάλιστα, στη γιορτή της μητέρας ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την Αϊλίν, που τη συγκινεί: ένα φορτηγό γεμάτο λουλούδια, μόνο για εκείνη!

Ο Αλί παρακολουθεί την Καρόλιν και καταφέρνει να τη βρει χωρίς τους άνδρες του Κενάν, που την προστατεύουν.

Ο Χακάν, ύστερα από μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ανακοινώνει στην Μπερίν και τον Αχμέτ την απόφαση του να φύγει από τη ζωή τους για να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί, ενώ ο Ταρίκ επικοινωνεί με τον Σονέρ και ζητά να τον συναντήσει. Οι δυο άντρες, που είναι ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα, είναι αποφασισμένοι να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved