Παπανώτας: «Πολλοί πρωταγωνιστές της τηλεόρασης θα μπορούσαν να προσφέρουν και πίσω από τις κάμερες»
Media

Παπανώτας: «Πολλοί πρωταγωνιστές της τηλεόρασης θα μπορούσαν να προσφέρουν και πίσω από τις κάμερες»

Πιστεύει ο Δημήτρης Παπανώτας πως έχουμε περισσότερη σόουμπιζ απ' όση μπορούμε να «καταναλώσουμε»;

«Η αγορά, και εν προκειμένω το κοινό, αποφασίζει πόσοι χωρούν σε κάθε χώρο. Είτε πρόκειται για τη σόουμπιζ, είτε για τη δημοσιογραφία, είτε για τα σούπερ μάρκετ, τα επιπλάδικα ή τα περίπτερα... Κάθε χρονική στιγμή έχουμε όσους χωρούν».
- Έχετε δηλώσει πως «η τηλεόραση δεν κρατάει για πάντα». Πιστεύετε πως υπάρχουν πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση που θα έπρεπε απλώς να πάνε σπίτι τους; Το έχετε σκεφτεί για τον εαυτό σας;
«∆εν έχω κάνει ποτέ τέτοια δήλωση και επειδή παρακολουθώ πολύ και ξένα κανάλια, διαπιστώνω ότι στο εξωτερικό δεν τίθεται ποτέ τέτοιο θέμα. Αντίθετα μάλιστα. Από την άλλη, η τηλεόραση δεν είναι μόνο μπροστά από την κάμερα. Είναι και από πίσω. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης θα μπορούσαν να της προσφέρουν πολλά και ως εργαζόμενοι πίσω από τις κάμερες. Και το σημαντικότερο, σε καμία δουλειά δυστυχώς δεν βγαίνεις στη σύνταξη από τα 40. Παρόλο που στη δουλειά μας τα ωράρια είναι εξαντλητικά και συνήθως χωρίς γιορτές, αργίες και διακοπές... Και πρέπει να είναι όλοι σίγουροι πως για να επιβιώσεις στην τηλεόραση θα πρέπει να προσφέρεις και να έχεις τη στήριξη του κοινού. Οπότε, όταν με βαρεθούν, σίγουρα κι εγώ θα πάω στο σπίτι μου... Επαψες να ανησυχείς; (γέλια)» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved