Ναταλία Γερμανού: «Δεν θα μπορούσα με την Κωνσταντίνα να γίνουμε φίλες»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Δεν θα μπορούσα με την Κωνσταντίνα να γίνουμε φίλες»

Την πραγματική σχέση που διατηρεί πλέον με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια λέει για την άλλοτε συνεργάτιδά της στη real: «Έχουμε να βρεθούμε καιρό, είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει μια αμηχανία, αλλά τίποτα περισσότερο ή χειρότερο από αυτή την αμηχανία που σου λέω. Εννοείται πως, αν βρεθούμε κάπου πρόσωπο με πρόσωπο, θα μιλήσουμε κανονικά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Φίλες, όπως λες, μπορεί να μην υπήρξαμε, αλλά βγάλαμε εις πέρας τη συνεργασία μας χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα η μία στην άλλη».

Κατά καιρούς σε θέλουν να επιδίδεσαι σε... τσουγκρίσματα με γυναίκες που υπήρξαν στο πάνελ της εκπομπής σου - ανάμεσά τους η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ευαγγελία Αραβανή κ.λπ. Σου αρέσουν όντως τόσο πολύ τα «τσουγκρίσματα» ή στα χρεώνουν χωρίς λόγο;

«Μόνο να γελώ μπορώ πλέον με αυτά! Και με τη Σίσσυ και με την Ευαγγελία είμαστε φίλες και κάναμε παρέα και εκτός εκπομπής, κοροϊδεύοντας πάρα πολύ όλα αυτά τα δημοσιεύματα που διαβάζαμε κατά καιρούς. Χρέωσέ μου ό,τι ελάττωμα θέλεις, αλλά δεν θα δεχτώ ποτέ να μου καταλογίσει κάποιος ότι έχω κόμπλεξ απέναντι σε γυναίκες που είναι νεότερες και ωραιότερες από εμένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved