Όλα όσα αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς για την συνέχεια της σειράς «Κάτω Παρτάλι»
Media

Όλα όσα αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς για την συνέχεια της σειράς «Κάτω Παρτάλι»

Καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή της Ελένης ήταν ο Τάσος Χαλκιάς. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά «Κάτω Παρτάλι», αποκαλύπτοντας μερικά... μυστικά!

«Και κάποια ίντριγκα που υπάρχει πίσω από όλα αυτά και δεν έιναι εμφανής με την πρώτη ματιά. Το Παρτάλι είναι ένα περίεργο χωριό, δεν είναι ένα χωριό να το πω νορμάλ, κάτι κρύβει από κάτω... Κρύβει πράγματα τα αοποία μπορεί να έχουν να κάνουν όχι με μία καθημερινότητα η οποία είναι προσιτή, αλλά ίσως σχετικά απρόσιτη», είπε αναφορικά με το χωρίο.
Όσο για τον ίδιο και την «Μοσχούλα»; «Ο Διαμαντής δε δίνει το δικαίωμα μιας δεύτερης ευκαιρίας. Βέβαια και σε αυτό κρύβεται κάτι... κι αυτός έχει λίγο λερωμένη τη φωλίτσα του... στο τελευταίο επεισόδιο φάνηκε και ότι είναι λίγο υποτελής στη Μοσχούλα και αυτό θα το δείξει και το μέλλον του. Αυτή η ζεύξη των δύο ανθρώπων έχει γίνει λίγο ανώμαλα, δεν έχει γίνει ομαλά. Δεν είναι δύο άνθρωποι που γνωριστήκαν, ερωτευτήκαν, παντρευτήκαν, έκαναν οικογένεια. Ύστερα υπάρχει ένα ερώτημα γιατί δε μιλάει χωριάτικα η Μοσχούλα. Μα πολύ απλά γιατί η Μοσχούλα δεν είναι από αυτό το χωριό, είναι από αλλού, από άλλο τόπο, δεν είναι απαραίτητο να είναι από χωριό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved