Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια
Media

Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Σε μια τηλεόραση... εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα... επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!

Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Το Σάββατο 10 Μαΐου, στις 17:00, η Αννίτα φιλοξενεί μια 29χρονη γυναίκα, η οποία τολμά να εκφράσει δημόσια τον έρωτά της για έναν Ρομά που γνώρισε μέσω διαδικτύου.
Η γυναίκα είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς της, κόντρα σε όλους και να ζήσει μαζί με τον 42χρονο άνδρα που αγαπά.
Επίσης στην εκπομπή, έρχεται για δεύτερη φορά μια 63χρονη γυναίκα που οι έρωτες της ζωής της ακολούθησαν την τακτική... «στρίβειν δια του αρραβώνος». Αυτό που ονειρεύεται είναι να βρει σύντροφο και να φορέσει επιτέλους το νυφικό που για χρόνια κρατάει φυλαγμένο στη ντουλάπα της.

Την Κυριακή 11 Μαΐου, στις 17:00, εκπέμπει SOS μια 37χρονη γυναίκα, η οποία πιστεύει ότι υστερεί εμφανισιακά και ότι δεν είναι αντάξια του γοητευτικού συζύγου της.
Επίσης, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί και μια γυναίκα που όσοι άνδρες πέρασαν από τη ζωή της την εκμεταλλεύτηκαν και της άφησαν πληγές που δεν έχουν κλείσει.

«Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved