«Αννίτα SOS»: Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο;
Media

«Αννίτα SOS»: Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Σε μια τηλεόραση... εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα... επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!

Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Το Σάββατο 7 Ιουνίου, στις 17:00, η Αννίτα φιλοξενεί έναν 44χρονο άνδρα που δεν έχει ερωτική ζωή τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο άνδρας εκπέμπει SOS και αποκαλύπτει με ποιον τρόπο έχει καλύψει την ανάγκη του για αγάπη. Επίσης στο πλατό της εκπομπής, ένας 38χρονος, που γεννήθηκε κορίτσι και μεγάλωσε με θετούς γονείς, ζητά την αγάπη των δικών του ανθρώπων και διηγείται τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής του.

Την Κυριακή 8 Ιουνίου, στις 17:00, η εκπομπή φιλοξενεί έναν άνδρα που νιώθει αδύναμος και ανεπαρκής στις διαπροσωπικές του σχέσεις και επιθυμεί να κερδίσει και πάλι τον σεβασμό της γυναίκας που λατρεύει. Αυτό που ζητά είναι να μην έχει πια τον τίτλο του «ευνουχισμένου» συντρόφου. Επίσης, SOS εκπέμπει και μια γυναίκα που αναζητά έναν ευκατάστατο σύντροφο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved