Rewind στην εκπομπή «Φως στο τούνελ»
Media

Rewind στην εκπομπή «Φως στο τούνελ»

Η μακροβιότερη εκπομπή έρευνας και αναζητήσεων της ελληνικής τηλεόρασης, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, για άλλη μία χρονιά τόλμησε, έφερε στο φως αποκαλύψεις που σόκαραν, συγκίνησε και καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και εμμένοντας στη μαχητική έρευνα, το «Φως στο Τούνελ» κατάφερε να δώσει λύσεις σε δύσκολες υποθέσεις και συνέβαλε στην εξιχνίαση δολοφονιών. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, με την πολύτιμη βοήθεια των τηλεθεατών- εθελοντών, βρέθηκαν συνολικά 52 αγνοούμενοι, από τους οποίους οι 18 εντοπίστηκαν νεκροί.

Η επιτυχία του φετινού κύκλου της εκπομπής αποτυπώθηκε και στα στοιχεία τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, η εκπομπή κατέκτησε την 1η θέση στη ζώνη προβολής της (23:15-25:59) στο σύνολο κοινού, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 24,7%.

Η εκπομπή σημείωσε υψηλές επιδόσεις και στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44 αντίστοιχα, καταγράφοντας μέσο όρο 18,4%. Αξίζει να σημειωθεί, ότι συγκεκριμένες υποθέσεις μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η υπόθεση του Άλεξ Μεσχισβίλι. Η εκπομπή που προβλήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2014 και ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη υπόθεση, σημείωσε μερίδιο τηλεθέασης 29,1% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 34,8% στο σύνολο κοινού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved