Παπαδάκης: Η θλίψη και η οργή του για το επεισόδιο Κανέλλη-Κασιδιάρη και το άγνωστο περιστατικό με μπουνιές στο στούντιο!
Media

Παπαδάκης: Η θλίψη και η οργή του για το επεισόδιο Κανέλλη-Κασιδιάρη και το άγνωστο περιστατικό με μπουνιές στο στούντιο!

Ποιος θα ξεχάσει το απίστευτο επεισόδιο που είχε εκτυλιχθεί ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τη Λιάνα Κανέλλη τον Ιούνιο του 2012, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαστούκισε την βουλευτή του ΚΚΕ εν ώρα εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη;

Ο ίδιος πάντως σίγουρα δεν το ξεχνά και μιλάει γι' αυτό με πραγματική θλίψη. «Ήταν μια από τις χειρότερές μου στιγμές. Μάλιστα, μου καταλόγισαν ότι έστησα όλη την ιστορία» δήλωσε ο δημοσιογράφος στο people και συνέχισε: «Την ανθρωποφαγία στη δουλειά μας την έχω ζήσει. Ίσως κάποια στιγμή κι εγώ να μην ήμουν μόνο θύμα, αλλά και θύτης. Κακά τα ψέματα, λάθη κάνουμε όλοι, αλλά με πλήγωσε όταν με κατηγόρησαν πως το έκανα για την τηλεθέαση». Ο Παπαδάκης μάλιστα, ανακοίνωσε στον σταθμό πως δεν επρόκειτο να ξανακαλέσει βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του. «Είπα στο σταθμό πως δεν δεχτώ ξανά κανέναν από τη Χρυσή Αυγή στην εκπομπή, διότι δεν σεβάστηκαν το χώρο της δουλειάς μου». Επίσης, θυμάται ένα άγνωστο περιστατικό με πολύ ξύλο που εκτυλίχθηκε στο στούντιο της εκπομπής του, χωρίς όμως αυτό ποτέ να δει τα φώτα της δημοσιότητας. «Πριν από οκτώ χρόνια, είχε πέσει ξύλο στο στούντιο μεταξύ δύο βουλευτών, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά δεν βγήκε στον αέρα. Με το που χαιρέτησα τους τηλεθεατές, σηκώθηκαν και άρχισαν να παίζουν μπουνιές. Ήταν συγκλονιστικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved