«Προδοσία»: Ο Σονέρ πηγαίνει στην Αγγλία να συμπαρασταθεί στην Μπαχάρ
Media

«Προδοσία»: Ο Σονέρ πηγαίνει στην Αγγλία να συμπαρασταθεί στην Μπαχάρ

Σήμερα στην Προδοσία, ο Το​υγρούλ θέλει να εκδικηθεί τον Αρίφ και στέλνει ένα προσωπικό αντικείμενό του στην Τζεμιλέ.

Η Τζεμιλέ, ο Μετέ, η Χασεφέ, η Ντενίζ αποχαιρετούν τη Ζεχρά και την Μπαχάρ, που πηγαίνουν στην Αγγλία για την επέμβαση. Οι στιγμές είναι πολύ συγκινητικές. Ο Σονέρ αποχαιρετά την Μπαχάρ προσπαθώντας να μην εκδηλώσει τα αισθήματά του.

Ο Ζιγιά εμφανίζεται ξαφνικά και εύχεται καλή τύχη στην Μπαχάρ. Παράλληλα η Φιλίζ έχει βγάλει εισιτήρια ώστε να πάει με τον Σονέρ και τη Ντενίζ στη Ντίσνεϋλαντ. Η Μπαχάρ πηγαίνει στην Αγγλία, όπου εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Σονέρ βρίσκεται και εκείνος εκεί για να της συμπαρασταθεί. Είναι η πρώτη φορά, που μένουν μόνοι τους.

Η ζωή του Οσμάν για δεύτερη φορά διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Η οικογένεια του πρέπει να του βρει άμεσα μια νέα κρυψώνα. Η λύση έρχεται από κάποιον, που δεν περιμένουν και αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για όλη την οικογένεια. Η Αϊτσά προσφέρεται να κρύψει τον Οσμάν στο σπίτι της, ένα μέρος, που κανένας δεν θα υποψιαστεί.

Ο Τουγρούλ ζητά από τον Αρίφ και την Τζεμιλέ να συναντηθούν ώστε να συζητήσουν ένα σοβαρό θέμα. Μια μέρα πριν το χειρουργείο, ο Σονέρ ξεναγεί την Μπαχάρ στο Λονδίνο και διασκεδάζουν μαζί σαν μικρά παιδιά. Η Τζεμιλέ γίνεται έξαλλη όταν ο Κεμάλ της ζητάει να σταματήσει να βλέπει τον Αρίφ γιατί όλη η γειτονιά τους σχολιάζει. Είναι η μέρα της επέμβασης για την Μπαχάρ και τη Ζεχρά.

Η Μπαχάρ δίνει κουράγιο στη μικρούλα ενώ οι υπόλοιποι τις αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια. Η σκηνή αυτή ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες στον Σονέρ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved