Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν νομίζω να μπορούσα να αντεπεξέλθω σε μία καθημερινή εκπομπή»
Media

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν νομίζω να μπορούσα να αντεπεξέλθω σε μία καθημερινή εκπομπή»

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξή της αποκάλυψε τα τηλεοπτικά της σχέδια και αν μέσα σε αυτά είναι η παρουσίαση πρωινής εκπομπής.

Για να περάσουμε στα αμιγώς τηλεοπτικά, υπήρξαν στιγμές που να μετάνιωσες για την απόφαση σου να βρεθείς φέτος στο Mega;

«Όχι. Έτσι όπως τα έφερε η ζωή, θα ήταν ένα βήμα διαφορετικό, θα έκανα κάτι άλλο. Στο Mega είχα έναν θαυμασμό όταν ήμουν μικρή, λόγω του προφίλ του, κάποιους ανθρώπους τους γνώριζα -τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να τους γνωρίσω καλύτερα- και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από τη συνεργασία. Ακόμη και από το γεγονός της πρόθεσης στο να γίνουν διάφορα πράγματα. Είναι πολύ ανοιχτοί άνθρωποι στις προτάσεις τους και αισθάνομαι ότι έχω μπει μέσα σε μία ανοιχτή αγκαλιά. Κι όχι σε μία αγκαλιά που να είναι λίγο «κλειστή», λίγο επιφυλακτική ή που κάπως να με αφοπλίζει. Σε αυτή τη δουλειά, βέβαια, γίνονται διάφοροι κύκλοι: άλλοι ανοίγουν, άλλοι κλείνουν, άλλοι ξανανοίγουν, και κάποιοι άλλοι ξανακλείνουν».

Τι θα παρουσιάσεις την επόμενη σεζόν στο Mega;

«Κάποιο show».

Η παρουσίαση, λοιπόν, καθημερινής εκπομπής από σένα, για την οποία κάποιοι γράφουν και μιλούν, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας;

«Για να είμαι δίκαιη, δεν είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ καπνός. Αλλά, να ξεκαθαρίσω κάτι σ' αυτό: το να κάνω καθημερινή εκπομπή, μου γίνεται πρόταση αρκετά χρόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου γίνεται πρόταση για καθημερινή εκπομπή, αλλά τώρα, για κάποιο λόγιο, αυτό πήρε παραπάνω διαστάσεις από όσο θα έπρεπε. Δεν είναι ότι δεν το έχω συζητήσει ποτέ, για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν είναι ότι έχουμε προχωρήσει, δεν είναι ότι έχουμε υπογράψει, δεν είναι ότι έχουμε πει «ναι» και σας το κρύβω. Βάζοντας, όμως, κάτω το πρόγραμμα που έχω το χειμώνα, δεν νομίζω να μπορούσα να αντεπεξέλθω σε μία καθημερινή εκπομπή», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved