Rewind στην χρονιά για το «Μες την καλή χαρά»
Media

Rewind στην χρονιά για το «Μες την καλή χαρά»

Μετά από μία σεζόν γεμάτη γέλιο, παιχνίδια, μουσική, μόδα, ομορφιά, συνταγές μαγειρικής

και προτάσεις για τα παιδιά και τους γονείς το «Μες στην καλή χαρά» έριξε αυλαία, την Κυριακή 13 Ιουλίου.

Η Κατερίνα, η Κωνσταντίνα, ο Παύλος, ο Ευθύμης είχαν κάθε λόγο να είναι... «Μες στην καλή χαρά», αφού η εκπομπή έκλεισε με ποσοστό τηλεθέασης 21,9% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44, κατατάσσοντάς την πρώτη στη ζώνη προβολή της και 29,5% στο γυναικείο κοινό ηλικίας 25-34.

Πάνω από διακόσιοι καλεσμένοι κάθισαν στον καναπέ της παρέας του σαββατοκύριακου. Δημοφιλείς ηθοποιοί, αγαπημένοι τραγουδιστές, πρόσωπα της επικαιρότητας, πρόσωπα επιτυχημένα στον τομέα τους μοιράστηκαν μαζί μας στιγμές από την προσωπική τους ζωή και τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Μέσα από αφιερώματα αποκαλύφθηκαν άγνωστες πτυχές ανθρώπων που γνωρίζουμε από το θέατρο, το σινεμά, το τραγούδι και τον αθλητισμό. Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, ευαισθητοποιηθήκαμε με θέματα που αφορούν στο παιδί και όχι μόνο. Με την κάμερα της εκπομπής ταξιδέψαμε εντός και εκτός Ελλάδας και γνωρίσαμε τις ομορφιές του κάθε τόπου, αξιοθέατα, κουλτούρες, ήθη και παραδόσεις.

Τέλος, για πολλούς από τους τηλεθεατές μας η χρονιά είχε και επιπλέον χαρά! Πολλοί ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν δώρα, αλλά και ταξίδια στους πιο όμορφους προορισμούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved