Ελένη Τσολάκη: Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια!
Media

Ελένη Τσολάκη: Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια!

Τελικά, μερικά πράγματα στη ζωή είναι γραπτό να γίνουν. Αυτό συνέβη και στην Ελένη Τσολάκη που απολαμβάνουμε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» η οποία κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει την καριέρα της ως παρουσιάστρια, αφού βέβαια προηγουμένως πέρασε με... άριστα τις εξετάσεις στον χώρο με πέντε χρόνια θητείας σε κανάλι της συμπρωτεύουσας.

Πώς όμως ξεκίνησε την καριέρα της; Όπως θυμάται: «Από τα 22 έως τα 27, που κατέβηκα στην Αθήνα, έμαθα την δουλειά. Η μάθηση βέβαια δεν τελειώνει ποτέ. Έμαθα να κάνω τη δουλειά πίσω από τις κάμερες και κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι όταν ήρθα στην Αθήνα. Είχα συναίσθηση του πόσο δύσκολο είναι να στηθεί μια εκπομπή. Η εμπειρία είναι το πιο σπουδαίο εφόδιο που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Για μένα το TV Μακεδονία ήταν σχολείο όχι μόνο γιατί ήταν τα πρώτα μου βήματα, αλλά γιατί δούλεψα με ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, που με αγάπησαν και με πίστεψαν».

Ξεκίνησες επαγγελματικά ως γυμνάστρια. Πώς προέκυψε η ενασχόληση με την τηλεόραση;

«Οι σπουδές μου είναι στα ΤΕΦΑ. Ήρθαν από ένα τοπικό κανάλι ζητώντας μου να μιλήσω για τον χώρο εργασίας μου. Κάναμε τη συνέντευξη και μετά πήγα και καλεσμένη. Στη συνέχεια μου προτάθηκε να είμαι στην εκπομπή κάθε Παρασκευή. Τον επόμενο χρόνο στο Τv 100 έκανα δύο εκπομπές μέχρι που την επόμενη σεζόν ήρθε η πρόταση από το «Κορίτσια για σπίτι»».

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved