Κρατερός Κατσούλης: Θα κάνει εκπομπή με την Κατερίνα Καραβάτου τελικά;
Media

Κρατερός Κατσούλης: Θα κάνει εκπομπή με την Κατερίνα Καραβάτου τελικά;

«Υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχουν πράγματα που έχουμε πει, αλλά αυτά θα πρέπει να τα πούμε λίγο αργότερα» είπε ο Κρατερός Κατσούλης στην ερώτηση αν πρόκειται να κάνει εκπομπή με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

Για όσα είπε η γυναίκα του στο φινάλε της εκπομπής Μες στην Καλή Χαρά, ο Κρατερός είπε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»:

«Όχι επειδή είμαι συζυγός της αλλά επειδή την θαυμάζω ταυτόχρονα, θεωρώ ότι η Κατερίνα ως άνθρωπος έχει μια εξαιρετική ποιότητα, είναι ένας βαθιά καλός άνθρωπος και επίσης είναι και ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ και τη δουλειά του και τους ανθρώπους της δουλειάς και τους ανθρώπους γενικότερα και έχει και μια ισχυρή παιδεία και πολύ χιούμορ και νομίζω ότι τις περισσότερες φορές αν όχι πάντα, καταφέρνει με όλα αυτά μαζί να τα χρησιμοποιεί όλα αυτά για να έχει μια διαφορετική εικόνα που την αφορά πάρα πολύ διότι της αρέσει πάρα πολύ η δουλειά της. Θεωρώ ότι είναι διαφορετική.»

Και πρόσθεσε:

«Οι έμπειροι άνθρωποι και οι άνθρωποι που θέλουν να συνεχίσουν να αποκτούν εμπειρίες και αυτό ισχύει για όλους μας σε όλες τις δουλειές, οφείλουν να μπορούν να συνεχίσουν να μαθαίνουν πράγματα και να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, τα αυτιά τους ανοιχτά, ώστε να μπορούν να ανανεώνουν αυτά που ξέρουν και να προχωρούν παρακάτω. Η Κατερίνα είναι ένας τέτοιος άνθρωπος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved