Το δελτίο ειδήσεων του Mega και τα ονόματα έκπληξη!
Media

Το δελτίο ειδήσεων του Mega και τα ονόματα έκπληξη!

Η Όλγα Τρέμη αποχώρησε την Παρασκευή από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού μετά από εννιά χρόνια παρουσίασής του και όλοι αναρωτιούνται ποιος θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης την επόμενη σεζόν;


Ποιος θα αντικαταστήσει την Όλγα Τρέμη; Τα ονόματα που έχουν «πέσει στο τραπέζι» πολλά! Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου καναλιού «κυκλοφορούν» τα ονόματα των: Μαρία Σαράφογλου, Ράνια Τζίμα, Σία Κοσιώνη, Νίκο Στραβελάκη και Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Σήμερα έφτασαν στα αυτιά μας σοβαρές πληροφορίες που θέλουν τρία πρόσωπα έκπληξη να προστίθενται στη λίστα αυτή! Κι όταν λέμε έκπληξη το εννοούμε.
Οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού, όπως μάθαμε, θα ήθελαν στο τιμόνι της παρουσίασης ξανά τον Νίκο Χατζηνικολάου και σύμφωνα με πληροφορίες μας του έγινε κι επίσημη πρόταση όμως ο ίδιος μέσα από την ραδιοφωνικό του σταθμό έχει πει πως δεν θα επέστρεφε κάτι που μας κάνει να περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις. Το άλλο πρόσωπο που ακούγεται έντονα είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος. Μάλιστα το όνομά του ακούγεται και για το κανάλι τοπικής εμβέλειας action24. Tέλος οι ιθύνοντες του σταθμού θα επιθυμούσαν να δουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων την «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης Έλλη Στάη. Η δημοσιογράφος, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει ρίξει όλη της την ενέργεια στο νέο της επαγγελματικό εγχείρημα, στο «Τhe Toc», λέγεται ότι έχει δεχθεί επίσης πρόταση αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα. Για να δούμε τι θα δούμε τελικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved