Δε θα πιστεύετε ποιες είναι οι αμοιβές των Τούρκων πρωταγωνιστών
Media

Δε θα πιστεύετε ποιες είναι οι αμοιβές των Τούρκων πρωταγωνιστών

Τα τουρκικά σίριαλ σαρώνουν και οι Τούρκοι ηθοποιοί είναι αρκετά αγαπητοί στην χώρα μας. Πόσα όμως παίρνουν για κάθε επεισόδιο;


Σύμφωνα με το TV Zαπινγκ οι ηθοποιοί παίρνουν υψηλές αμοιβές
Χαλίτ Εργκέντς: Για κάθε επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» αμείφθηκε με 73.000 ευρώ
Τουμπά Μπουγιουκουστούν: Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της σειράς «διαμάντια και έρωτας» για να πει το ναι στους παραγωγούς της σειράς ζήτησε και πήρε 52.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο από τα 13 του πρωτου κύκλου της περιπετειώδους σειράς.
Μπερέν Σαάτ: Η γνωστή σε όλους μας από τη σειρά Φατμαγκιούλ είδε το κασέ της να υποχωρεί στο δεύτερο κύκλο της «Εκδίκησης», από τις 62.000 ανά επεισόδιο σε 50.000 ανά επεισόδιο εξαιτίας και της πτώσης τηςτηλεθέασης. Ωστόσο για τον ρόλο της Σουλτάνας Κιοσέμ ζητά 60.000.
Η Μεριέμ Ουζερλί οδηγήθηκε εκτός σειράς αν και ζήτησε μόλις 43.000 ευρώ καθώς διεκδικούσε εξτρά χρήματα για τις προβολές στο εξωτερικό, κάτι το οποίο συμβαίνει μόνο για τον πρωταγωνιστή.
Κιβάτς Τατλιτουγ: Μετά την επιτυχία της σειράς «Kouzey - Guney» ζήτησε και πήρε από το κανάλι 54.000 ευρώ το επεισόδιο για το «Κουρτ και Σερά»
Κενάν Ιμιρζαλίογλου: Στον δεύτερο κύκλο του Karadayi αμείφθηκε με 35.000 ευρώ ανά επεισόδιο, ενώ στον επόμενο κύκλο οι αμοιβή του ανά επεισόδιο θα αυξηθεί ανά 7.000 ευρώ.
Μπεργκιουζάρ Κορέλ: Ως Φεριντέ ζήτησε 42.000 ευρώ ανά επεισόδιο για τη συνέχεια της σειράς
Ενγκίν Ακιουρέκ: Ο Κερίμ στη «Φατμανγκιούλ» συνεχίζει τώρα ως Ομέρ στο «Διαμάντια και Έρωτας» εισπράττοντας ανά επεισόδιο το ποσό των 20.000 ευρώ.
Νεμπαχάτ Τσεχρέ: Αμείβεται με 23.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο του «Διαμάντια και Έρωτας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved