Μπεργκιουζάρ Κορέλ: «Για το ρόλο της Φεριντέ διάβασα πολύ»
Media

Μπεργκιουζάρ Κορέλ: «Για το ρόλο της Φεριντέ διάβασα πολύ»

Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε με τι κριτήριο επιλέγει τις δουλειές της αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε πετυχημένες σειρές της γειτονικής χώρας.

Πώς επιλέγεις τις δουλειές σου;

«Είμαι άνθρωπος που παίρνω τις αποφάσεις μου με συναίσθημα και το ένστικτο. Φυσικά δεν διαλέγω όποιο σενάριο να είναι, μπορώ να κρίνω ποιο σενάριο θα αγαπήσει το κοινό, επίσης και το οικονομικό έχει σημασία».

Τι κάνεις για βελτιώσεις τις υποκριτικές σου ικανότητες;

«Κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουμε να γυρίσουμε κάθε βδομάδα 120 λεπτά επεισόδιο, οπότε δεν μένει καιρός για να παρακολουθήσω μαθήματα. Αλλά διαβάζω και μελετώ. Πηγαίνω στο γύρισμα, διαβάζω το σενάριο για το επεισόδιο και προετοιμάζομαι. Πολλοί παράγοντες με επηρεάζουν. Συνήθως στο ρόλο μου με κυνηγάει ο χρόνος. Για να αποφύγω να επαναλαμβάνομαι, έχω τις δικές μου φόρμουλες. Για το ρόλο της Φεριντέ διάβασα πολύ. Έπρεπε να λάβω υπόψη και την ανθρώπινη πλευρά και την επαγγελματική της».

Βρίσκεσαι στην τηλεόραση από μικρή ηλικία. Αυτό ενίσχυσε τον εγωισμό σου;

«Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Δεν πρέπει να παίρνει τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά. Αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και σ' αυτά που κάνε, γιατί να έχουν οι άλλοι το δικαίωμα να σε πατήσουν ή να σε βλάψουν;», δήλωσε στο περιοδικό «TIVI σίριαλ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved