Καινούργιου: «Ίσως ο Μουτσινάς να είχε δίκιο που έλεγε ότι το «Δέστε τους» είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του»
Media

Καινούργιου: «Ίσως ο Μουτσινάς να είχε δίκιο που έλεγε ότι το «Δέστε τους» είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά και το Δέστε τους.

Πιστεύεις πως, ό,τι έχεις καταφέρει τηλεοπτικά, το οφείλεις στον Νίκο Μουτσινά;


Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που με ώθησε και με υποστήριξε πραγματικά στο να προχωρήσω και να εξελιχθώ. Τον αγαπάω πολύ και τον ευγνωμονώ. Κι αυτό θα το λέω πάντα. Από εκεί και πέρα όμως, δουλεύω 13 χρόνια στην τηλεόραση, εργάζομαι από πολύ μικρή, δεν έζησα φοιτητικά χρόνια - και ίσως να στερήθηκα την ανεμελιά εκείνων των χρόνων. Είχα στόχους από μικρή και ήθελα να φτάσω ψηλά, αλλά σε καμία περίπτωση πατώντας επί πτωμάτων. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα, πάλεψα, δυσκολεύτηκα και νιώθω ότι οι κόποι και η δουλειά μου εκτιμώνται. Με βοήθησαν πολλοί άνθρωποι στην πορεία μου - σίγουρα ο Νίκος Μουτσινάς, όπως και τώρα η Ζήνα Κουτσελίνη στην οποία έχω τυφλή εμπιστοσύνη.

Θα προτιμούσες να συνεχιζόταν το «Δέστε τους» διατηρώντας τη θέση που είχες εκεί και να ήσασταν όλοι μαζί ή προσδοκούσες να έρθουν τα πράγματα όπως ήρθαν, αναλαμβάνοντας μία δική σου εκπομπή;


Για να γίνουν όλα όπως έγιναν, σίγουρα ήταν για καλό. Αυτής της άποψης είμαι. Ίσως ο Μουτσινάς να είχε δίκιο που έλεγε ότι το «Δέστε τους» είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του. Τελείωσε αυτό και το αφήνω πίσω μου με πολύ γλυκές αναμνήσεις και καμία πικρία. Τώρα προχωράω μπροστά, ώστε να κάνω άλλα πράγματα, και ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του.
Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved