Καινούργιου: «Εμείς οι παρουσιαστές δεν χειρουργούμε και στο Ωνάσειο»
Media

Καινούργιου: «Εμείς οι παρουσιαστές δεν χειρουργούμε και στο Ωνάσειο»

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει «καβαλήσει» το καλάμι και κατά πόσο έχει επηρεάσει την προσωπική της ζωή η έκθεση στα φώτα;

Η ίδια απαντά χωρίς περιστροφές στη real: «Θεωρώ πως σε αυτή τη δουλειά που κάνω η κορυφή είναι η Μενεγάκη, ο Λαζόπουλος και η Κοροµηλά. Σ' το λέω πολύ ειλικρινά. Όλοι οι άλλοι θέλουµε δουλειά για να φτάσουµε στα δικά τους επίπεδα. ∆εν θέλω να αδικήσω κάποιον άλλον, ίσως να µην έχω παρακολουθήσει την πορεία του. Απλώς όλοι θέλουµε πολλή δουλειά. Άρα, πώς να το καβαλήσω; Τα συµβόλαιά µας, πλέον, είναι για ένα ή δύο χρόνια. Σήµερα είµαστε, αύριο δεν είµαστε. Και τι κάνουµε; ∆εν χειρουργούµε και στο Ωνάσειο, που λέει ο διευθυντής Προγράµµατος του Alpha. ∆εν κάνουµε κάτι βαρύγδουπο. Απλώς, κάνουµε καθηµερινές ψυχαγωγικές εκποµπές».

Αυτός ο µικρόκοσµος της τηλεόρασης, µε τις φωτογραφίες και τα δηµοσιεύµατα, σου έχει δηµιουργήσει θέµατα στην προσωπική σου ζωή;

«Η προσωπική µου ζωή µου έχει κάνει καλό στις ισορροπίες µου. Ο άνθρωπος µε τον οποίο είµαι και οι φίλοι µου δεν έχουν να κάνουν µε τον χώρο. Συζητάµε για άλλα πράγµατα. Με το που τελειώνει η δουλειά, θέλω να βγαίνω από αυτόν τον µικρόκοσµο, γιατί και εγώ τον θεωρώ µικρόκοσµο. Πολλές φορές γυρνάω σπίτι, κάθοµαι στον υπολογιστή για να δω τι γράφουν για εµένα, τι έχει συµβεί και έρχεται ο σύντροφός µου και µου λέει: «Έλα, άφησέ τα τώρα, πάµε µια βόλτα». Και αυτό είναι ό,τι πιο όµορφο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved