Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Στο “Music school” δεν υπάρχει η έννοια της κριτικής επιτροπής όπως την ξέρουμε»
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Στο “Music school” δεν υπάρχει η έννοια της κριτικής επιτροπής όπως την ξέρουμε»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της μίλησε για το νέο talent show του Mega για παιδιά το «Music School» και πως αντιμετωπίζει εκείνη και οι κριτές το άγχος των λιλιπούτειων ταλέντων.

Το Μουσικό σχολείο του Mega έχει ήδη ανοίξει τις πύλες του. Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα;

«Είναι πολύ ευχάριστο, υπάρχει όρεξη και κέφι! Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με το project Τα παιδιά που έχουν επιλεγεί, εκτός από ταλαντούχα, είναι και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Με φοβερό χαρακτήρα και χιούμορ, κέφι και διάθεση να μάθουν πράγματα».

Με τους δασκάλους κριτές έχει δέσει η χημεία σας;

«Βέβαια! Από την πρώτη στιγμή ήταν σαν να γνωριζόμασταν μεταξύ μας πολύ καιρό. Κοινωνικά γνωριζόμασταν, αλλά δεν είχαμε ξαναβρεθεί τηλεοπτικά. Όλο αυτό συνέβη πολύ γρήγορα αλλά ευχάριστα».

Φαντάζομαι πως οι μικροί μαθητές έχουν άγχος. Πώς εσύ αλλά και η κριτική επιτροπή το διαχειρίζεστε αυτό;
«Τα παιδιά όντως έχουν κάποιο άγχος. Είμαστε βέβαια ακόμη στην αρχή. Έχουν γυριστεί οι οντισιόν και δύο επεισόδια οπότε δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμη με τη διαδικασία να τραγουδούν μπροστά στους δασκάλους τους. Όμως τα ξεπερνούν όλα όταν αρχίζουν να τραγουδούν. Έχω εντυπωσιαστεί με αυτό. Εκείνο που εγώ προσπαθώ να κάνω, καθώς είμαι πάνω στη σκηνή μαζί τους και τους λέω το καλή επιτυχία , είναι όσο μπορώ να τα χαλαρώνω. Οι δάσκαλοι από την πλευρά τους είναι πραγματικά δάσκαλοι. Δεν υπάρχει η έννοια της κριτικής επιτροπής όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα στα talent shows. Τα παιδιά αισθάνονται άνετα. Όσο θα προχωρά το Music School τόσο λιγότερο άγχος θα έχουν», δήλωσε στο περιοδικό «Tv Έθνος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved