Τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Ακόμα και σήμερα μου κλείνουν πόρτες λόγω του Fame Story»
Media

Τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Ακόμα και σήμερα μου κλείνουν πόρτες λόγω του Fame Story»

Τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια όμως κουβαλά ακόμα την ταμπέλα του Fame Story, το παιχνίδι από όπου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.


Κουβαλάς ακόμα την ταμπέλα «η παίκτρια του Fame Story» ; Tην κουβαλάω και θα συνεχίσω να την κουβαλάω καθώς φαίνεται. Στο Fame Story συμμετείχα το 2004, κι όμως κάποιοι φροντίζουν να το θυμούνται, προκειμένου να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα. Ή για να το πω αλλιώς, για να αναδείξουν τη δική τους καριέρα. Θέλω να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα σε ό,τι αφορά τη δική μου συμμετοχή στο Fame Story. Πρώτον, δεν έχω μετανιώσει για τη συμμετοχή μου. Δεύτερον, αν είχα τη γνώση που έχω τώρα, δεν θα συμμετείχα ποτέ. Τρίτον, η συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο show όσα πράγματα μου έδωσε άλλα τόσα μου πήρε. Μου έδωσε επικαιρότητα και μια ευκαιρία να μπω στη δουλειά και μου αφαίρεσε το δικαίωμα να υπηρετήσω σοβαρό ρεπερτόριο.
Σε υποτίμησαν δηλαδή οι συνάδελφοι σου; Όταν κάνεις το καλλιτεχνικό σου ντεμπούτο από ένα Μέσο που πάντα υπηρετούσε το ελαφρύ, όπως είναι η τηλεόραση, είναι λογικό μετά οι άνθρωποι της δουλειάς να σε κοιτάνε καχύποπτα και να σε αντιμετωπίζουν κι εσένα ως ελαφρύ.
Σου έκλεισαν πόρτες λόγω της συμμετοχής σου;
«Ακόμα και σήμερα μου κλείνουν πόρτες λόγω του Fame Story. Oι σοβαρές εφημερίδες αρνούνται πολλές φορές να φιλοξενήσουν μια συνέντευξη μου, ενώ οι άνθρωποι του χώρου μου έπρεπε να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, για να πουν ένα καλό λόγο για εμένα. Όλη αυτή την άρνηση που εισέπραξα στην αρχή την αντιμετωπίζω ακόμα ως ένα βαθμό. Και δίνει αγώνα για να απεμπλακώ από όλη αυτή την ιστορία. Πάντως δεν χρησιμοποίησα ποτέ την τηλεοπτική μου ιδιότητα, αυτή της πρώην παίκτριας ενός πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος, για να κερδίσω χρήματα» αποκάλυψε στο περιοδικό like η Ραλλία Χρηστίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved