Ευαγγελία Αραβανή: «Προέκυψε άλλη μία πρόταση σε πάνελ εκπομπής, την οποία απέρριψα»
Media

Ευαγγελία Αραβανή: «Προέκυψε άλλη μία πρόταση σε πάνελ εκπομπής, την οποία απέρριψα»

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πού θα την βρει, αλλά και αν ισχύουν οι φήμες που την θέλουν στο DWTS, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ευαγγελία Αραβανή.


Επιστρέφεις από τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Πώς θα σε βρουν το φθινόπωρο και η νέα τηλεοπτική σεζόν;
«Έχω διάφορα πράγματα να συζητήσω. Αυτά που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι θα συνεχίσω τις ραδιοφωνικές μου εκπομπές που μεταδίδονται σε σταθμούς της περιφέρειας. Επιπλέον, θα έχω μία συνεργασία με τον ΑNT1 Κύπρου και μία καθημερινή εκπομπή που θα παρουσιάζω, η οποία σχετίζεται με επαγγελματίες σεφ. Τα γυρίσματα ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες και πιστεύω ότι από Οκτώβριο θα ξεκινήσει να προβάλλεται»


Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα το όνομα σου και για την παρουσίαση των παρασκηνίων του νέου κύκλου του σόου «DWTS». Οι φήμες ισχύουν;

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω να ανακοινώσω κάτι με βεβαιότητα. Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα ξέρουμε όλοι καλύτερα. Τα καλά νέα, εξάλλου, μαθαίνονται γρήγορα»


Έχεις κι άλλες προτάσεις για τη μικρή οθόνη;

«Η συζήτηση με τον Αnt1 Κύπρου έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Έπειτα, προέκυψε άλλη μία πρόταση για να συμμετάσχω σε πάνελ εκπομπής, την οποία όμως απέρριψα. Για τις ανάγκες του κόνσεπτ στην Κύπρο θα πηγαινοέρχομαι κάποιες φορές την εβδομάδα και, όπως είναι λογικό, δεν θα προλαβαίνω να κάνω κάτι άλλο σε καθημερινό επίπεδο», λέει η παρουσιάστρια στον Ελεύθερο Τύπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved