Νάντια Κοντογεώργη: «Είµαι πολύ ευτυχής που λόγω του ‘Κάτω Παρτάλι’ ζω τόσο γλυκιές στιγµές»
Media

Νάντια Κοντογεώργη: «Είµαι πολύ ευτυχής που λόγω του ‘Κάτω Παρτάλι’ ζω τόσο γλυκιές στιγµές»

Τις πολύ ευχάριστες εκφράσεις θαυμασμού που εισπράττει από το κοινό, αποκαλύπτει η Νάντια Κοντογεώργη λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε με τη σειρά «Κάτω Παρτάλι».

Στην ερώτηση αν ο απλός κόσμος την ρωτάει για τις εξελίξεις της κωμικής σειράς, εκείνη απαντά: «Αυτό που µου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η ευρύτητα του κοινού της σειράς: από παιδιά µέχρι... µεγάλα παιδιά! Το πιο συγκινητικό είναι οι εκδηλώσεις χαράς και αγάπης, µε δώρα, αγκαλιές και χαµόγελα. Είµαι πολύ ευτυχής που λόγω της σειράς ζω τόσο γλυκιές στιγµές. Με ρωτάνε για τη συνέχεια και δεν έχω να πω τίποτα. Ούτε σκηνή δεν έχω στα χέρια µου, ούτε καν σε ποιο νησί θα ξεκινήσουµε γυρίσµατα».
Οι έγκυρες πληροφορίες της «Realnews» αναφέρουν ότι ο προορισµός σας για τα πρώτα επεισόδια είναι η Σίφνος! Υποψιάζεσαι γιατί καταλήγουν εκεί οι ήρωες;
«Α, σε ευχαριστώ, από εσένα το µαθαίνω! Σίφνος; Υπέροχα! Έχω πάει πολλές φορές και τη λατρεύω! Όσο για το σενάριο, εσύ ξέρεις περισσότερα από εµένα πάντα µε τα αποκλειστικά σου! Αλήθεια, δεν έχω ιδέα!».
Σε γοητεύει που σας κρατάει σε τροµερή αγωνία ο σεναριογράφος σας Λευτέρης Παπαπέτρου;
«Ναι, γιατί συνδυάζεται και µε το µη αναγνώσιµο χαµόγελό του σε ό,τι εµείς θεωρούµε κάθε φορά πιθανό επόµενο!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved