Γιάννης Μπέζος: Αυτός είναι ο λόγος που θα απέχει από την τηλεόραση
Media

Γιάννης Μπέζος: Αυτός είναι ο λόγος που θα απέχει από την τηλεόραση

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την προτίμηση που δείχνει στο θέατρο, τον χαρακτήρα που υποδύεται στη φετινή του παράσταση αλλά και την αποχή του την τηλεόραση την επόμενη σεζόν.

«Στον κινηματογράφο δεν υπάρχει επικοινωνία με το κοινό. Είναι ένα έργο τέχνης που προβάλλεται έναν χρόνο μετά. Στην τηλεόραση, επίσης, ισχύει το ίδιο, υπό την έννοια του ότι ο ηθοποιός δεν είναι εκεί. Στο θέατρο είσαι εκεί και ο "πελάτης" μπροστά. Η επικοινωνία έχει να κάνει με το θέαμα αυτού του είδους, δηλαδή το θέατρο, το τραγούδι το ζωντανό, με ό,τι είναι ζωντανό, με την ανθρώπινη παρουσία στη σκηνή και την πλατεία», δήλωσε ο ηθοποιός στο «Καλοκαίρι Παντού»..

Τέλος είπε: «Φέτος τηλεοπτικά δεν θα με δείτε πουθενά. Δεν θα μου λείψει γιατί έχω ασχοληθεί τόσο ενεργά. Ούτως ή άλλως με τις επαναλήψεις η παρουσία μου είναι τόσο ισχυρή. Αν είχα κάτι στον ορίζοντα που ήταν πολύ ενδιαφέρον, θα το σκεφτόμουν. Αλλά δεν είχα κάτι συγκεκριμένο και είχα προσανατολιστεί αλλού, στο θέατρο δηλαδή, από πριν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπώ, για αυτό και την υπερασπίζομαι, λυσσαλέα μάλιστα πολλές φορές, περισσότερο κι από όσο της αξίζει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved