Ελεονώρα Μελέτη: «Η συγκίνηση μου μεγάλη όπως και το “ευχαριστώ” μέσα από την καρδιά μου στην οικογένεια του STAR»
Media

Ελεονώρα Μελέτη: «Η συγκίνηση μου μεγάλη όπως και το “ευχαριστώ” μέσα από την καρδιά μου στην οικογένεια του STAR»

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» ότι ανήκει στο δυναμικό του ένιωσε την ανάγκη να πει δύο λόγια για τη μεταγραφή της.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε το STAR και εξήγησε μέσω του blog της γιατί αποφάσισε να πάει σε άλλο κανάλι.

«Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή σου που πρέπει να πάρεις αποφάσεις... Αποφάσεις για σένα, με στόχο να φτάσεις πιο κοντά σε αυτό που αναζητάς, εκείνο που οραματίζεσαι, αυτό που είναι πιο κοντά σε ό,τι έχεις μέσα σου...
Μετά από 6 χρόνια υπέροχης συνεργασίας με έναν σταθμό που λάτρεψα, το STAR, αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα στην επαγγελματική μου πορεία.

Ένα βήμα που έρχεται όμως να αλλάξει την κοινή διαδρομή που είχα με το κανάλι που με πίστεψε, με στήριξε και με αναγνώρισε για μία σειρά ετών, και με το οποίο μοιράστηκα, χάρηκα και απήλαυσα, έξι χρόνια μεγάλης επιτυχίας, επαγγελματικής καταξίωσης και αληθινών ανθρώπινων σχέσεων και επαφών.

Η συγκίνηση μου μεγάλη όπως και το «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά μου στην οικογένεια του STAR, (και δεν το γράφω μόνο επειδή συνηθίζεται ) για τα υπέροχα αυτά έξι χρόνια.

Μόνο καλά λόγια έχω να πω, μόνο όμορφα πράγματα να θυμάμαι...

Όμως η χαρά μου είναι τεράστια και για το νέο μου τηλεοπτικό σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επαγγελματία να νιώθει ότι είναι ειλικρινά επιθυμητός. Ότι τον πιστεύουν. Και αυτό το ένιωσα από την πρώτη κιόλας επαφή με τους ανθρώπους του Έψιλον.

Οι συζητήσεις πολλές, οι συναντήσεις άπειρες, όλες όμως εποικοδομητικές που επιβεβαίωναν ένα πράγμα. Το Έψιλον και εγώ, έχουμε κοινό παρανομαστή, την ανάγκη, την επιθυμία, το όραμα και το όνειρο να κάνουμε στην τηλεόραση αυτό που αγαπάμε. Έχω πολλά χρόνια να βιώσω τη χαρά και τον ενθουσιασμό της δημιουργικότητας και της έμπνευσης . Αυτή τη λαχτάρα του να ανακαλύπτεις κάθε μέρα και πιο πολύ πόσο σου αρέσει η δουλειά που έχεις επιλέξει να κάνεις... Αυτή τη χαρά του να θες να μοιραστείς κάτι που έχεις μέσα σου, με τον κόσμο...

Δεν πρόκειται να κάνω κάτι νέο για μένα, κάτι καινούριο κάτι διαφορετικό... Θα κάνω αυτό που έκανα και όταν ξεκίνησα να εργάζομαι στο χώρο. Αυτό που με ανέδειξε, που μου άνοιξε πόρτες, με έκανε γνωστή στους ανθρώπους της πιάτσας, με οδήγησε σε άλλα μονοπάτια.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ανήκω στους ελάχιστους επαγγελματίες του χώρου που μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω και έχω ανάγκη... Δεν έχω αφήσει περιθώρια στον εαυτό μου να αναρωτηθεί αν θα πετύχει ή όχι, γιατί ακόμα και αν αποτύχω, θα έχω αποτύχει σε κάτι που αγαπώ πολύ.

Έχουν γραφτεί πολλά για το τι θα είναι αυτό το «νέο εγχείρημα»... Δεν θα σταθώ τώρα σε αυτό... Δεν είναι όμως τίποτα από όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει.

Δεν είναι ταξιδιωτική εκπομπή, δεν είναι εκπομπή εξτρίμ σπορ, δεν είναι «πρωταγωνιστές». Είναι ωστόσο ένα εξτρίμ κόνσεπτ που σε ταξιδεύει μέσα από τους πρωταγωνιστές του. Το εκφράζω έτσι για να μην ακυρώνω συνεχώς συναδέλφους και τις προβλέψεις τους.

Κάποιοι φίλοι δημοσιογράφοι μου θύμωσαν που κρατούσα «σιγή ιχθύος». Κατανοώ την ανάγκη τους για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και τους επικροτώ γι αυτό, αλλά και εγώ είμαι επαγγελματίας και θέλω να ανήκω στους «σωστούς». Με το να μην επιβεβαιώνω ή να μην διαψεύδω, δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από το ότι περιμένω να έρθει η σωστή ώρα για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Και η στιγμή αυτή έφτασε.

Σας καλημερίζω από τα νέο μου γραφείο , στις εγκαταστάσεις του Έψιλον, και σας υπόσχομαι πως αυτή τη χρονιά, θα δώσω στην τηλεόραση όλη την αγάπη που τρέφω και καλλιεργώ για τη δουλειά μου, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, για να δείξω και κάτι ακόμα... Σε κάποιους θα αρέσει, σε κάποιους άλλους όχι, Όπως και να έχει, μου αρκεί το ότι θα υπάρχει διαθέσιμο για όλους, όπως και η επιλογή να το δουν ή να αλλάξουν κανάλι.

Ευχαριστώ το αγαπημένο μου STAR, για όλα. Το έχω πάντα στη καρδιά μου. Τα πράγματα μου είναι ακόμα στο γραφείο, στο καμαρίνι, όπως και ένα κομμάτι μου.

Ευχαριστώ τη νέα μου αγάπη , το Έψιλον,για την υπομονή, την κατανόηση, τη διάθεση συνεργασίας, την πίστη, την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση που μου έδειξε με κάθε τρόπο, μέσο και σε κάθε στιγμή.

Ευχαριστώ όλα τα κανάλια και τους ιθύνοντες τους , που θέλησαν να με καλέσουν για να συζητήσουμε. Για πρώτη φορά στο επαγγελματικό μου ταξίδι, ένιωσα τόσο βαθιά ικανοποίηση από το ενδιαφέρον που έδειξαν εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου που θέλησαν να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας. Άκουσα πολύ ενδιαφέρουσες και αξιόλογες προτάσεις, όφειλα όμως να μείνω πιστή στις ανάγκες και τα θέλω μου, ακόμα και με το ρίσκο, να πρέπει να απουσιάσω από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους για το ενδιαφέρον που έδειξαν για τις εξελίξεις που αφορούσαν στο επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα, και ζητώ συγγνώμη αν δεν τους διαφώτισα, αλλά προτεραιότητα μου και πρόθεση μου ήταν το να μην εκθέσω κανέναν. Ούτε εκείνους, ούτε εμένα, ούτε τους τότε ή εν δυνάμει εργοδότες μου.

Ευχαριστώ όλους εσάς. Το πιο λιτό, αλλά για μένα μεστό και ουσιώδες ευχαριστώ που εκφράζω.

Τα λέμε σύντομα ...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved