Αιμίλιος Λιάτσος: «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Έλλη Στάη»
Media

Αιμίλιος Λιάτσος: «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Έλλη Στάη»

Για την απουσία της Έλλης Στάη από την τηλεόραση αλλά και αν ισχύουν όλα όσα γράφονταν για τις σχέσεις τους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αιμίλιος Λιάτσος.


Κι ένα πρόσωπο που βρέθηκε εκτός οθόνης: Η Έλλη Στάη.
«Πολύ κακώς. Είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια στις ειδήσεις. Λείπει απ' την τηλεόραση. Ίσως η ίδια να μην έχει διάθεση να επιστρέψει, γιατί ο καθένας μας στη ζωή του περνάει περιόδους περισυλλογής. Αν μου λέγατε ότι τα κανάλια δεν της κάνουν προτάσεις, αυτό θα μου δημιουργούσε μεγάλη απορία»
Λέγεται, πάντως, ότι οι καβγάδες σας, στο διάστημα της συνεργασίας σας στην ΕΡΤ, ακούγονταν σε όλους τους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου.
«Αυτό είναι απολύτως ψευδές. Ήμουν, μάλιστα, εκείνος που προσπάθησε για την ανανέωση της σύμβασής της. Κι αν σε μια δουλειά υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για θέματα, αυτό είναι υγιές, γιατί βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Έλλη: πρόσφατα ήπιαμε καφέ στο γραφείο της στο The Toc και χάρηκα πολύ που συνάντησα εκεί κάποιους συναδέλφους από την ΕΡΤ», λέει ο ίδιος στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved