Τατιάνα Στεφανίδου: «Θα ήταν τραγωδία να είμαι τρεις ώρες μόνη μου»
Media

Τατιάνα Στεφανίδου: «Θα ήταν τραγωδία να είμαι τρεις ώρες μόνη μου»

Για τις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την πρόταση που έκανε στην Τζένη Μπαλατσινού αλλά και γιατί δεν ήθελε φέτος να κάνει την εκπομπή μόνη της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Τατιάνα Στεφανίδου.


Υπάρχει δόση αλήθειας στη φήμη που σε ήθελε να έκανες πρόταση για να έχεις μαζί σου την Τζένη Μπαλατσινού;
«Δεν θα ήθελα να πω ονομαστικά ποιους προσέγγισα για να συνεργαστούμε φέτος. Πρέπει πάντως να επικοινώνησα, είτε εγώ είτε οι συνεργάτες μου, περίπου με 60 άτομα για να καταλήξουμε στα τέσσερα - πέντε, που θα παρουσιάζουν τις ενότητες της εκπομπής»
Η εμπειρία από την πρώτη χρονιά του Μίλα έδειξε ότι ο κόσμος σε προτιμάει μόνη σου. Γιατί δεν ακολούθησες την πετυχημένη συνταγή;
«Θα ήταν τραγωδία να είμαι τρείς ώρες μόνη μου. Δεν υπάρχει προσωποκεντρική εκπομπή στην Αμερική που να διαρκεί περισσότερο από 40 λεπτά. Όσο για το Μίλα θεωρώ ότι ήταν ένα ωραίο κόνσεπτ εκπομπής που είχε πολύ κακή εκτέλεση»
Σε ποια άλλη περίοδο της τηλεοπτικής σου καριέρας έχασες τον ύπνο σου;
«Όταν πριν από οκτώ χρόνια άφησα το lifetsyle και αποφάσισα να κάνω το "Αξίζει να το δεις» είχα χάσει και πάλι τον ύπνο μου. Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα να αναλάβω μία κοινωνική εκπομπή και αγχώθηκα πολύ μέχρι να βρω αυτό που θα παρουσιάσω», λέει στο περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved