Χρυσούλα Διαβάτη: «Μακάρι να ξανακάνω τηλεόραση»
Media

Χρυσούλα Διαβάτη: «Μακάρι να ξανακάνω τηλεόραση»

Η Χρυσούλα Διαβάτη τα τελευταία χρόνια απέχει από τη τηλεόραση ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πετυχημένες σειρές. Σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν θα ήθελε να επιστρέψει στην μικρή οθόνη.

Τηλεόραση θέλετε να ξανακάνετε;

«Μακάρι! Ποιος δεν θέλει; Λατρεύω την τηλεόραση. Πως θα γινόμασταν γνωστοί στο ευρύτερο κοινό χωρίς αυτή; Αρκεί να αξίζει. Δεν κάνω πράγματα εξευτελιστικά. Ο κόσμος με αγαπάει και δεν μπορώ να τον προδώσω, ούτε να δουλέψω χωρίς να πληρώνομαι. Δεν είχα την ατυχία πάντως να μου χρωστάνε, ούτε μια δεκάρα».

Καλές δουλειές υπάρχουν στην τηλεόραση;

«Δεν ξέρω. Οι δουλειές που έκανα και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία δεν ήταν τυχαίες. Υπήρχαν σημαντικοί συντελεστές και συνεργείο, και όχι μιζέρια. Από το έπιπλο μέχρι το ρούχο που φορούσαμε, όλα ήτα προσεγμένα. Τώρα βλέπω δουλειές που με πηγαίνουν εκατό χρόνια πίσω. Έχω παρακολουθήσει τούρκικα σίριαλ για να είμαι ενημερωμένη. Οι παραγωγές είναι καλές κι ας θεωρούνται κιτς. Αυτό είναι θέμα γούστου. Έχουν μια πολυτέλεια. Κ η τηλεόραση Τέχνη είναι. Δυστυχώς σπάνια βλέπω κάτι ενδιαφέρον. Αλλά έχουμε ανάγκη την τηλεόραση».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved