Media

Άρχισαν τα όργανα – Η Τσαβαλιά «σφάζει με το γάντι» τον Κωστόπουλο!

Gossip-tv Team

Η Έλενα Τσαβαλιά πριν ξεκινήσει στο πρωινό του Mega μίλησε για όλους και για όλα...

Η ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει και στα όσα έγραψε ο Πέτρος Κωστόπουλος για εκείνη και τον Μάρκο Σεφερλή που θα κάνουν την πρωινή εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι!
«Είναι μια δουλειά και αυτή όπως το θέατρο, με το ίδιο άγχος, με την ίδια αγωνία, με την ίδια επιθυμία να πάμε καλά κι εκεί. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας και αυτό. Η τηλεόραση έχει να κάνει άμεσα με τη δική μας τη δουλειά», δήλωσε η Έλενα.
Και πρόσθεσε:

«Τα έχω διαβάσει. Σε τι να απαντήσω; Αν τα γράφει ο κ. Κωστόπουλος ή αν τα γράφει κάποιος που δεν έχει το επώνυμό του; Να απαντήσω σε ποιον, στον ανώνυμο ή στον επώνυμο; Δεν με πειράζει, ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του. Κάτι έχει στο κεφάλι του για τον καθένα μας. Βέβαια, ο κ. Κωστόπουλος και η κ. Μπαλατσινού ζευγάρι ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο. Και η κ. Μπαλατσινού ήπιων τόνων γυναίκα είναι δε νομίζω ότι είναι καμία γυναίκα εκρηκτική τρελά. Και μ' αρέσει πάρα πολύ, τη θεωρώ πάρα πολύ κλασάτη, κυρία, φίνα, από τις ωραιότερες γυναίκες που υπάρχουν στην Ελλάδα και από τις πιο σκεπτόμενες. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά δηλαδή. Το ότι δε συνέχισε μπορεί να είναι μια άλλη ιστορία που να αφορά εκείνον, το κανάλι, τον οποιονδήποτε, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι αποτυχημένος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved