O Γιώργος Λιανός και η Αλέκα Καμηλά… περί… ανταγωνιστών!
Media

O Γιώργος Λιανός και η Αλέκα Καμηλά… περί… ανταγωνιστών!

Ανταγωνιστές της εκπομπής «Όλα παίζουν» στην ίδια ζώνη θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου στο star και η Μαρία Ηλιακή με τον Μάκη Πουνέντη στον ΣΚΑΙ.

Πώς το σχολιάζουν αυτό ο Γιώργος Λιανός και η Αλέκα Καμηλά; Αλέκα: «Δεν μπορώ να δω κανέναν ανταγωνιστικά. Το μικρόβιο της τηλεθέασης δεν έχει περάσει ακόμα στο αίμα μου. Τη Μαρία Ηλιακή δεν τη γνωρίζω προσωπικά, αλλά μου φαίνεται συμπαθέστατη. Τον Φώτη και τη Μαρία τους ξεχωρίζω, γιατί με έχουν βοηθήσει μιας και ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που μου πήραν συνέντευξη. Όταν παρουσίαζαν το Σαν στο σπίτι σας φιλοξένησαν στην εκπομπή τους κάποιες παρουσιάστριες επαρχιακών καναλιών και ανάμεσα τους ήταν η Εύα Αντωνοπούλου και εγώ. Στη συνέχεια, όταν κάναμε με την Μπέττυ και αργότερα που παρουσίασα το Να η ευκαιρία με κάλεσαν δεκάδες φορές στην εκπομπή τους τραγουδήσαμε, χορέψαμε, οπότε τους έχω αδυναμία».
Γιώργος: «Ο Φώτης και. η Μαρία είναι πολλά χρόνια σε αυτή πι ζώνη και μου αρέσει πολύ το στυλ τους. Όποτε τύχαινε να είμαι στο σπίτι το μεσημέρι, πάντα θα γυρνούσα να τους δω. Αλλά δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Περισσότερο άγχος έχω πώς θα βγούμε εμείς παρά το η θα κάνουν οι άλλοι», λένε στο περιοδικό Ok.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved