Κρίστοφερ Γεωργίου: Ο αδερφός του Ανδρέα Γεωργίου μπαίνει στο Μπρούσκο και μας μιλάει για όλα!
Media

Κρίστοφερ Γεωργίου: Ο αδερφός του Ανδρέα Γεωργίου μπαίνει στο Μπρούσκο και μας μιλάει για όλα!

Ο Κρίστοφερ Γεωργίου, αδερφός του Ανδρέα Γεωργίου, μέχρι και την περσινή σεζόν της σειράς «Μπρούσκο»  βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, όμως ήρθε η ώρα να τον δούμε και στην σειρά ως ηθοποιό.

Ο ίδιος μιλά στο Gossip-tv και εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να το κάνει. «Είχα κάνει ένα guest στην σειρά «Βαλς με 12 Θεούς. Στο «Μπρούσκο» ήμουν πίσω από τις κάμερες και στο «Βαλς» ήταν τέτοιος ο ρόλος που ερχόταν πολύ κοντά στον πραγματικό μου εαυτό και μάλλον αυτό τους άρεσε και ήθελαν να κάνω κι αυτόν τον ρόλο».
Πόσο σε βοηθάει και πόσο σε αγχώνει το ότι είναι ο Αντρέας είναι αυτός που είναι, ως ηθοποιός, ως σκηνοθέτης, σε φοβίζει αν θα υπάρξει σύγκριση;
«Με βοηθάει πάρα πολύ γιατί τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον Αντρέα στη δουλειά που κάνει. Τον θαυμάζω. Τον ακούω που μιλάει και καθοδήγει τους ηθοποιούς και εντοπίζει όλες αυτές τις λεπτομέρειες που φτιάχνουν ένα ωραίο αποτέλεσμα. Αν έπρεπε να δουλέψω με άλλους σκηνοθέτες θα ένιωθα φόβο και ανασφάλεια».
Ήθελες χρόνια να μπεις κι εσύ στον καλλιτεχνικό χώρο;
«Πάντα το σκεφτόμουν. Με τον Αντρέα αυτό ήταν το παιδικό μας παιχνίδι, να κρατάμε κάμερες και να γυρνάμε γύρω γύρω»
Πώς ήταν η σχέση σας όλα αυτά τα χρόνια;
«Έχουμε 17 μήνες διαφορά. Η σχέση μας ήταν πάρα πολύ καλή. Όπως όλα τα αδέρφια, είχαμε και τις διαφορές μας αλλά είμαστε πολύ ενωμένοι και τα προβλήματα που περάσαμε μας ένωσαν ακόμη περισσότερο. Ο Αντρέας είχε πάρει πιο προστατευτικό ρόλο. Δεν μπορώ να του πω ψέματα, με καταλαβαίνει και δεν μπορώ να βρω τρόπο διαφυγής Εγώ δεν τα πάω καλά με τα τηλέφωνα και αυτό τον εκνευρίζει αφάνταστα»
Ποιες ήταν οι τρέλες που κάνατε στην εφηβεία;
«Κάναμε πολλές τρέλες. Είχαμε πάρει ένα ψεύτικο φίδι και το βάλαμε το πεζοδρόμιο. Εκεί βάλαμε ένα σκοινί που δεν φαίνεται και το έκανε να φαίνεται αληθινό. Μαζέψαμε σε δευτερόλεπτα πολλούς τουρίστες και μόλις ήρθε ο θειος μας για να το σκοτώσει, είδε το σκοινί και το κατάλαβε. Ήταν πολύ πειραχτήρι»
Όταν ήρθε ο Αντρέας στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στο Dream show τότε, ποια ήταν η δική σου αίσθηση; «Τον έβλεπα. Ήταν άλλη εμπειρία. Ένιωθα περήφανος αλλά ήταν μακριά κι ένιωθα τον χωρισμό. Ήταν πολύ μαζί μας όμως και δεν μας ξέχασε ποτέ»
Ο Αντρέας κατάφερε να μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Αν έπρεπε εσύ να διαλέξεις τι θα έκανες;
«Δύσκολη ερώτηση. Εγώ δεν το ξεχωρίσω. Πολύ κρίμα που είναι μακριά η Κύπρος. Την Ελλάδα την αγαπάω, είναι πανέμορφο μέρος και η Κύπρος είναι πολύ όμορφη. Αν έπρεπε να διαλέξω είναι κοντά να πηγαινοέρχεσαι. Δεν ξέρω. Θα εξαρτιόταν από τη δουλεία»
Δυο λόγια για τον ρόλο σου
«Είναι πολύ ενδιαφέρον. Νιώθω ότι θα μπω σε μια τεράστια δοκιμασία με τον εαυτό μου για το τι μπορώ να προσφέρω, να κάνω. Είμαι ένας χημικός, αδελφός της Όλγας και εργοδοτείται από την οικογένεια Ματθαίων αλλά παράλληλα έχει κι ένα δικό του backround . Οι ρόλοι είναι πολλοί και οι ιστορίες ανοίγονται»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved