Νίκος Πουρσανίδης: Ο ρόλος του και η επιστροφή στην τηλεόραση
Media

Νίκος Πουρσανίδης: Ο ρόλος του και η επιστροφή στην τηλεόραση

Τα τελευταία τριάμισι χρόνια, ο Νίκος Πουρσανίδης ζούσε στο Λονδίνο, ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες επέστρεψες στην Ελλάδα για να πρωταγωνιστήσει στα «Κλεμμένα όνειρα».

«Χαίρομαι πολύ που θα είμαι σε αυτή τη σειρά. Παρόλο που δεν την είχα δει επειδή έλειπα στο Λονδίνο, ήξερα για την επιτυχία που είχε, ήξερα τα παιδιά που παίζαμε μαζί και στην «Πολυκατοικία», αλλά και τον Κωνσταντίνο Λάγκο, με τον οποίο ήμασταν μαζί στη σχολή και παρακολουθώ τη δουλειά του. Χαίρομαι που θα παίζουμε μαζί, όπως και για τους υπόλοιπους.»
- Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να συμμετάσχεις;
«Μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος και τώρα που τη διαβάζω μου αρέσει πάρα πολύ όλη η ιστορία. Είναι σούπερ!»
- Δηλαδή, τι διαφορετικό έχει αυτός ο ρόλος;
«Κοίταξε, έχω να κάνω πάρα πολλά πράγματα με αυτόν τον ρόλο. Είναι αυτό που λέμε «πολύπλοκος». Αυτός ο ρόλος έχει τόσες πλευρές που πραγματικά είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα» τόνισε στο Mytv.
- Σου αρέσουν οι προκλήσεις;
«Βέβαια, αλλιώς δεν θα έφευγα μέσα σε μία νύχτα να πάω στην Αγγλία, χωρίς να ξέρω κανέναν.»
-Διαβάζοντας τον ρόλο σου, αντιμετώπισες δυσκολίες;
«Δεν μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα με δυσκολίες... Όταν παίρνω κάτι στα χέρια μου, όσο δύσκολος κι αν είναι αντικειμενικά ένας ρόλος, δεν θα πω «Τι δύσκολος ρόλος». Είναι κάτι άγνωστο που όσο πιο πολύ το δουλεύω, έρχεται πιο κοντά μου. Δεν φοβάμαι τους ρόλους.»
- Ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη όταν σου έγινε η πρόταση για να συμμετάσχεις στον νέο κύκλο της σειράς;
«Η πρόταση έγινε από τον Γιάννη Μπότση, που έχει την επιμέλεια της σειράς. Του χρωστάω πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Έπειτα, μίλησα με τη σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ και έτσι πήρα το ΟΚ από τον Δημήτρη Αρβανίτη, το Μega και την ΑΝΩΣΗ. Όταν πήγα για πρώτη φορά στο πλατό, παρόλο που έλειπα αυτά τα χρόνια στην Αγγλία, βιώνοντας μία εντελώς διαφορετική εμπειρία και σαν ζωή και σαν δουλειά, ένιωσα σαν να μην πέρασε μία μέρα από τότε που έκανα τα γυρίσματα της «Πολυκατοικίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved