Ποιος αποκάλεσε την Πάνια «trash τηλεπερσόνα»;
Media

Ποιος αποκάλεσε την Πάνια «trash τηλεπερσόνα»;

Με αφορμή την συνέντευξη που πήρε η Αννίτα Πάνια από τον Μητροπολίτη Άνθιμο στην πρεμιέρα της εκπομπής της, γνωστός τηλεκριτικός πήρε «θέση» και σχολίασε την εικόνα που είδε αλλά και αυτά που άκουσε.

Ο Κοσμάς Βίδος μλιστα δεν δίστασε να αποκάλεσε την παρουσιάστρια «trash τηλεπερσόνα». Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην στήλη του στο Βήμα:
«Οι ακραία συντηρητικές θέσεις του, γνωστές σε όλους. Τις έχει εκφράσει από άμβωνος, με ανακοινώσεις του, με τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Οπότε μία ακόμη συνέντευξη του μητροπολίτη Ανθιμου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποκάλυπτε εκ νέου τη δική του εκδοχή περί χριστιανικής αγάπης, δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον. Οταν έμαθα ότι αυτή τη συνέντευξη θα την έπαιρνε η Αννίτα Πάνια, στην πρεμιέρα του «Annita.gr», σκέφτηκα ότι το εγχείρημα μπορεί να είχε ενδιαφέρον. Επειδή η παρουσιάστρια, ασχέτως της προσκολλήσεώς της στο ευτελές, είναι μια γυναίκα με προοδευτικές απόψεις, όπως έχω διαπιστώσει παρακολουθώντας την εδώ και χρόνια. Δυστυχώς βρέθηκα να ακούω ένα ακόμη βαρετό κήρυγμα για μια κοινωνία ανισοτήτων, διακρίσεων, αδίκου.

Ο μητροπολίτης Ανθιμος επαναλάμβανε τις γνωστές θέσεις του, και η παρουσιάστρια κοίταζε λοξά τους συνεργάτες της πίσω από την κάμερα, με αυτό το γνώριμο βλέμμα ανοχής και ταυτόχρονης ειρωνείας - κάτι ανάμεσα σε «τι είναι αυτά που ακούω» και «ας τα λέει για να γίνει σούσουρο» - που «φοράει» στις εκπομπές της. Τα καυτά θέματα (σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών - καύση νεκρών) τα έθεσε όσο πιο επιδερμικά μπορούσε, αφήνοντας τον συνεντευξιαζόμενο να επαναλαμβάνει τα δικά του, χωρίς ουσιαστικά να κάνει αντίλογο. ΄Η κάνοντας ερωτήσεις βγαλμένες από τα «Παρατράγουδα», όπως «άμα δεν ξέρω ότι το Ευαγγέλιο λέει πως η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία και κάνω καμιά αμαρτία κατά λάθος τι θα γίνει;». Και όμως, θεωρώ ότι η Πάνια θα μπορούσε να είχε κάνει μια πραγματικά καλή συνέντευξη.

Αν άφηνε για λίγο στην άκρη την trash τηλεπερσόνα με την οποία σταδιοδρομεί. Το λάθος της είναι ότι αντιμετώπισε τον Ανθιμο όπως ακριβώς αντιμετώπιζε τα «Παρατράγουδά» της, αφήνοντάς τον να λέει τα δικά του ενώ εκείνη έριχνε μπλαζέ ματιές στο υπερπέραν. Και αν εκείνος εκτέθηκε ξανά, αποκαλύπτοντας το εξαιρετικά εχθρικό πρόσωπο της Εκκλησίας, εκείνη έχασε την ευκαιρία να αποκαλύψει τη σύγχρονη, απελευθερωμένη και γεμάτη κατανόηση γυναίκα που μπορεί να κρύβεται πίσω από τη γερασμένη και παρωχημένη τηλεοπτική εικόνα της»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved