Δημήτρης Αποστόλου: Ο Μουτσινάς και οι «Τρίχες»
Media

Δημήτρης Αποστόλου: Ο Μουτσινάς και οι «Τρίχες»

Τι συνέβη με τον Νίκο Μουτσινά και την συμμετοχή του στην σειρά Τρίχες;

Γιατί προέκυψαν θέματα την συμμετοχή του ή όχι με το σίριαλ; Τη μια ακουγόταν ότι ήρθε, την άλλη ότι έφυγε από τις Τρίχες...
«Αυτό είχε να κάνει με τις δικές του υποχρεώσεις. Εμείς επιλέγουμε ανάμεσα σε δύο δρόμους: Ή γράφουμε κάτι και βρίσκουμε τους ηθοποιούς για να το προσαρμόσουμε ή γράφουμε πάνω στους ηθοποιούς. Αυτή τη φορά, επειδή έγιναν πολλές αλλαγές, όταν ήρθε η πρόταση για τον Μουτσινά, δεν την αντιμετωπίσαμε αρνητικά. Ήμαστε όμως κάπως επιφυλακτικοί, γιατί ο ρόλος του ήρωα ήταν μικρός και διεκπεραιωτικός. Εκείνος, ωστόσο, δέχτηκε για τους δικούς του λόγους, γιατί είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και το πήρε πάνω του! Δηλαδή μπορεί σε τέσσερις πέντε σκηνές να μην έχει κείμενο, αλλά κάνει τον ρόλο τόσο φωτεινό, που είναι σαν να βλέπεις τον πρωταγωνιστή!» τόνισε στο Super tv ο Δημήτρης Αποστόλου.
-Ο ρόλος του Νίκου δηλαδή είναι μικρός;
«Είναι μικρός σε κείμενο. Στην καταγραφή της εικόνας, στο γύρισμα, το πήρε κι έφυγε...»
-Άρα σας βοηθάει κι εσάς...
«Ο ηθοποιός, επειδή, διαφορετικά, θα λέγαμε «Τι ωραίο κείμενο, έλα να το διαβάσουμε και να το λέμε αναλόγιο», αυτό πρέπει να κάνει. Γι' αυτό η τέχνη λέγεται υποκριτική. Βάζεις τους ηθοποιούς να σου παίξουν αυτό που έχεις γράψει, να το κάνουν εικόνα και να στο πάνε από άλλο δρόμο. Απ' ό,τι κατάλαβα, γιατί πολλά γυρίσματα δεν έχω δει -δεν έχω προλάβει με τα μωρά-, έχουν πάρει πολύ καλό δρόμο. Και η Βασιλική (Ανδρίτσου) κάνει κάτι άλλο από αυτό που την έχουμε συνηθίσει, είναι εξαιρετική, μια κατηγορία μόνη της, όπως πάρα πολύ καλή είναι η Κασσανδρή, πολύ καλός ο Κοντογιαννίδης, μια ευχάριστη έκπληξη ο Βλοντάκης και η Μανωλάκου μια δροσερή εικόνα, η ωραία της ιστορίας...»
-Τι ακριβώς σκεφτόσαστε όταν γράφατε τη σειρά;
«Δεν είναι το κλασικό σίριαλ. Πάντα στη βδομάδα -επειδή θα προβάλλεται δύο φορές-θα υπάρχει αυτοτέλεια. Γίνεται κάτι μέσα στο κομμωτήριο και προκαλεί τις αντιδράσεις των ηρώων. Επίσης, έχουμε πολλούς γκεστ, οι οποίοι τις περισσότερες φορές παίζουν με το πραγματικό τους όνομα! Η Μπεκατώρου, για παράδειγμα, υποδύεται τον εαυτό της! Και η Αθήναις Νέγκα το ίδιο! Έχουμε ρίξει μεγάλο βάρος στους γκεστ. Ο Καλυβάτσης επίσης θα κάνει γκεστ, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ενώ υπάρχει περίπτωση να περάσει και ο Σαββιδάκης. Θα περάσει κόσμος και κοσμάκης από εκεί! Και εκτός ΑΝΤ1!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved