Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό»
Media

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό»

Η βραδινή ζώνη γεμίζει με σειρές και συνεπώς και με μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

«Μια χαρά είναι να γίνονται σειρές, να έχουν δουλειά οι άνθρωποι και να προχωράνε τα πράγματα. Δεν είμαστε αντίπαλοι, συνάδελφοι είμαστε» τόνισε στο Τηλεκοντρόλ η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.
-Τι σας αρέσει στη Μαρίνα και τον Ηλία;
«Αυτό το ζευγάρι είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μας, είναι δύο ρόλοι. Από εκεί και πέρα είμαι χαρούμενη, γιατί είμαστε όλοι μια πολύ καλή ομάδα και είμαστε τυχεροί που συναντηθήκαμε.»
- Ποια είναι η άποψη σας για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κρίση η τηλεόραση;
«Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό, είτε βρίσκονται στην τηλεόραση είτε σε ένα περίπτερο. Πόσο θα τα καταφέρουν και πόσο όχι είναι σχετικό, μέσα σε ένα πλαίσιο που έτσι κι αλλιώς είναι πάρα πολύ δύσκολο οικονομικά. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τα πράγματα. Το θέμα είναι ο καθένας που εμπλέκεται σε αυτή την ιστορία να προσπαθεί να μην ξεχνά πέντε βασικά πράγματα και για ποιο λόγο κάνει ό,τι κάνει.»
- Σας έχει γίνει ποτέ πρόταση που δεν αφορούσε σειρά αλλά κάτι άλλο;
« Κατά καιρούς, ναι, αλλά όχι πολλά πράγματα, γιατί καταλαβαίνει ο κόσμος ότι δεν είμαι ως επί το πλείστον ένας κοινωνικός άνθρωπος. Γιατί χρειάζεται μια άλλου είδους κοινωνικότητα για να κάνεις αυτά τα πράγματα που παίζουν τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση. Δεν είμαι κοινωνική με αυτή τη μορφή. Ευτυχώς, δεν έχω πολλές τέτοιου είδους προτάσεις, οπότε δεν έρχομαι και σε δύσκολη θέση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved