Κρατερός Κατσούλης: «Επιτέλους καταφέραμε με την Κατερίνα να κάνουμε μια εκπομπή μαζί»
Media

Κρατερός Κατσούλης: «Επιτέλους καταφέραμε με την Κατερίνα να κάνουμε μια εκπομπή μαζί»

«Στα καλά καθούμενα», ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου έκαναν την απόλυτη ανατροπή. Από ένα εντελώς νεοσύστατο κανάλι, βρέθηκαν στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης στη ζώνη αυτή... Πώς το σχολιάζει αυτό ο ηθοποιός;

«Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ χαρούμενοι για όλη αυτή την επιτυχία και για όλα αυτά τα τεράστια κύματα αγάπης που έχουμε εισπράξει μέχρι τώρα από τον κόσμο»


Ειλικρινά, όταν είπατε «ναι» στην πρόταση του «Ε», περιμένατε πως θα τα καταφέρνατε να τα πάτε τόσο καλά ή όλο αυτό είναι για σας μια μεγάλη έκπληξη;
«Πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρναμε να δημιουργήσουμε μια ωραία και ζεστή παρέα, όμως σαφέστατα και δεν πιστεύαμε πως θα σημειώναμε τόσο... ακαριαία επιτυχία. Οτι από την πρώτη κιόλας εκπομπή ο κόσμος θα μας ανοίξει τόσο πολύ την αγκαλιά του...»
Επιτέλους, καταφέρατε με την Κατερίνα να κάνετε μια εκπομπή μαζί...
«Επιτέλους καταφέραμε με την Κατερίνα να κάνουμε μια εκπομπή μαζί έτσι ακριβώς όπως τη θέλαμε και τη φανταζόμασταν. Αυτή η εκπομπή είναι για μας πραγματικά χαρά, γιατί εκτός όλων των άλλων είναι και μια καλή αφορμή για να βρισκόμαστε περισσότερο...», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved