Κατερίνα Καινούργιου: «Στο “Δέστε τους” έπρεπε εγώ να υποχωρήσω ενώ τώρα θα υπερασπιστώ την άποψή μου μέχρι τέλους»
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Στο “Δέστε τους” έπρεπε εγώ να υποχωρήσω ενώ τώρα θα υπερασπιστώ την άποψή μου μέχρι τέλους»

Η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν έχει μετανιώσει για υποχωρήσεις που έχει κάνει στη δουλειά της.

Έχεις μετανιώσει για υποχωρήσεις που έχεις κάνει;
«Δεν έχω μετανιώσει, γιατί τότε δεν είχα εναλλακτική. Τώρα πατάω πιο γερά στα πόδια μου και ίσως να μην έκανα τόσες υποχωρήσεις όσες παλαιότερα. Τότε υπήρχε ιεραρχία και ήταν αλλιώς. Για παράδειγμα, στο Δέστε τους είχε ο Νίκος τον πρώτο λόγο. Αν δεν συμφωνούσα μαζί του, έπρεπε εγώ να υποχωρήσω. Τώρα θα υπερασπιστώ την άποψή μου μέχρι τέλους κι αν έχω δίκιο, θα το στηρίξω».

Κάνεις τηλεόραση για τη δόξα ή τα χρήματα;
«Εννοείται για τα χρήματα. Ζω από την τηλεόραση. Δουλεύω από τα 18 μου. Από τότε δεν με βοηθούν οικονομικά οι γονείς μου. Ίσα ίσα που εγώ μπορεί να τους βοηθήσω στην παρούσα φάση. Με αυτά τα χρήματα έμεινα μόνη μου, πήρα το αυτοκίνητο μου, βγάζω τα έξοδα μου. Δεν το κάνω για τη δόξα. Αυτή είναι η δουλειά μου και την αγαπώ πολύ. Η προβολή δεν είναι δόξα. Δεν είμαστε ηθοποιοί, ούτε Νομπελίστες συγγραφείς. Είμαστε τηλεοπτικά προσωπικότητες Ελάχιστοι από εμάς είναι απόλυτα καταξιωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι υπόλοιποι θέλουν πολλή δουλειά».

Δεν έχεις πια ανασφάλειες;
«Παλεύω με τις ανασφάλειες μου. Δεν ξέρω γιατί έγινα έτσι, ενώ έχω πάρει αγάπη από την οικογένειά μου. Στο παρελθόν ήμουν τρομερά ανασφαλής με την εικόνα, τον λόγο, τη στάση μου. Τώρα πια ότι δεν πάει καλά πάνω μου, το κάνω προτέρημά μου. Μπορώ να με διακωμωδήσω. Βλέπω τη ζωή μου πιο κωμικά».
Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved