Κόκλας-Δούκα: «Τα γυρίσματα στην Κύπρο είναι πολύ κοπιαστικά και δύσκολα»
Media

Κόκλας-Δούκα: «Τα γυρίσματα στην Κύπρο είναι πολύ κοπιαστικά και δύσκολα»

Αυτή τη σεζόν μετά από αρκετά χρόνια, βλέπουμε τα κανάλια να ποντάρουν πολύ στην ελληνική μυθοπλασία.

«Ναι, και εύχομαι αυτό να μην είναι παροδικό. Θέλω να πιστεύω ότι πλέον θα κινούμαστε σε μια πιο ποιοτική πραγματικότητα και πλέον θεωρώ ότι τα βήματα στην εγχώρια παραγωγή θα είναι πιο προσεκτικά και από την πλευρά των καναλιών» τόνισε η Ζέτα Δούκα στο TV Ζαππινγκ, με τον Κώστα Κόκλα να προσθέτει: «Μετά το μούδιασμα που υπήρχε μια τριετία και παραπάνω, αρχίζει και κινείται το πράγμα. Βέβαια, έχουμε απώλειες, αφού είναι σαφώς μικρότερα τα κασέ και πολύ λιγότερα τα σίριαλ, αλλά φαίνεται πως τα κανάλια πλέον έχουν πάρει την απόφαση να στηρίξουν τις ελληνικές σειρές. Προφανώς έχει αρχίσει να κινείται και η διαφήμιση.»
-Πλέον δεν έχουμε και πολλά τούρκικα σίριαλ, αλλά έχουμε τρία ελληνοκυπριακά σε Mega, ANT1 και STAR. Πώς βρίσκετε εσείς αυτή τη νέα «μόδα»; Θα πηγαίνατε στην Κύπρο για δουλειά;
Ζ.Δ.: Μιλάτε με έναν άνθρωπο που δεν έχει δει ούτε ένα λεπτό τούρκικης σειράς! Γενικά δεν έχω και μεγάλη ιδέα για το τι παίζει, ο τηλεθεατής είναι αυτός που αποφασίζει. Όσον αφορά το αν θα πήγαινα στην Κύπρο, πριν από καιρό μου έγινε και μένα πρόταση να παίξω σε ένα κυπριακό σίριαλ, όμως δεν το επέλεξα για άλλους λόγους. Σαφώς, αν έχω δουλειά εδώ, θα το προτιμήσω. Τα γυρίσματα στην Κύπρο είναι πολύ κοπιαστικά και δύσκολα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved