Βερύκιος: «Έχω πικρία μέσα μου γιατί με θεώρησε αναλώσιμο. Πήγε να παίξει μαζί μου ο Κωστόπουλος»
Media

Βερύκιος: «Έχω πικρία μέσα μου γιατί με θεώρησε αναλώσιμο. Πήγε να παίξει μαζί μου ο Κωστόπουλος»

Για την τηλεοπτική του κόντρα με τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε ο Δήμος Βερυκίος.

«Ο Κωστόπουλος με πείραξε, δεν τον πείραξα και τώρα μη νομίζεις έχω μια πικρία μέσα μου. Ήταν συνειδητή η πολεμική που άσκησα, η κριτική που άσκησα στον Κωστόπουλο και στην Μπαλατσινού. Νόμιζαν ότι θα μπορούν να παίξουν μαζί μου. Όταν με ελαφρά τη καρδία άρχισε ο Κωστόπουλος να ασχολείται μαζί μου, δεν ήταν έξυπνος; Στον χώρο των media τόσα χρόνια δεν είναι; Με εμένα πήγε να τα βάλει; Έ, τα άκουσε. Πήγαινε πλήρωσε πρώτα τους εργαζόμενους σου...
Έχω πικρία μέσα μου γιατί με θεώρησε αναλώσιμο. Πήγε να παίξει μαζί μου ο Κωστόπουλος. Βγήκα μπροστά, δεν λούφαξα, δεν μπορώ τους λουφαδόρους της ζωής. Το υφάκι το στυλάκι του Κωστόπουλου, αυτό που είχε στο MEGA όλο τον περασμένο χειμώνα και έτσι όπως με αντιμετώπισε μου την έδωσε και του τα 'πα, του τα 'πα χύμα, χύμα και τσουβαλάτα. Ένας Κωστόπουλος που πιστεύω ότι δηλητηρίασε με την πράξη του, δηήτηρίαζε δύο και τρεις γενιές. Και βγήκα στον Θέμο με τον Περρή, τα 'πα φόρα παρτίδα. Τι να κάνουμε ρε Θανάση 50 και έχουμε γίνει, έχουμε κι εμείς κούτελο. Εδώ μπορεί να γράφει τρελός, μαμάκας δεν γράφει. Είναι επιλογή δική μου το να εμφανίζομαι ως ο τρελός της παρέας. Γιατί; Για εσάς το κάνω. Για εσάς θυσιάζομαι. Γιατί λέω ότι από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.
Δε τα σφάζεις και δεν τα μαχαιρώνεις όλα αυτό του είπα τότε. Τώρα, αν τον δω στον δρόμο θα τον χαιρετήσω, αλλά όφειλε κι εκείνος να ήταν πιο προσεκτικός μαζί μου. Δεν χαίρομαι με τις αποτυχίες του άλλο0υ. Χαίρομαι μόνο με τη δημιουργία και τις επιτυχίες του άλλου» είπε στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα «Τα λέμε...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved