Ελένη Τσολάκη: Η προσαρμογή στην Αθήνα, η έκθεση της προσωπικής της ζωής και οι προτεραιότητες
Media

Ελένη Τσολάκη: Η προσαρμογή στην Αθήνα, η έκθεση της προσωπικής της ζωής και οι προτεραιότητες

Η Ελένη Τσολάκη είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά και τον τελευταίο έναν χρόνο έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα λόγω δουλειάς.

Αλήθεια, πόσο έχει προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα της ζωής της και πώς ένιωσε την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό της στα περιοδικά σε φωτογραφίες με τον σύντροφό της; «Έχω αποδεχθεί το γεγονός πως ζω πλέον στην Αθήνα» δηλώνει η ίδια στη real και συνεχίζει: «Μου λείπουν εκείνα τα πράγματα που μου έλειπαν και πριν από έναν χρόνο και νομίζω πως τα ίδια θα μου λείπουν και έπειτα από δέκα χρόνια. Ανεβαίνω τα Σαββατοκύριακα στη Θεσσαλονίκη και βλέπω όλους εκείνους τους λόγους που κάνουν δύσκολη τη ζωή μου στην Αθήνα. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, τα στέκια μου. Όλα αυτά».

Φέτος σε είδαμε σε περιοδικά με τον σύντροφό σου. Πώς είναι να βλέπεις τη ζωή σου σε εξώφυλλα;

«Άβολα, πολύ άβολα. Από τη μία είναι άγνωστο σε εμένα και προσπαθώ να το αποδεχθώ. Νομίζω πως δεν μπορώ να το συνηθίσω και δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Από την άλλη, το αποδέχομαι όμως, γιατί είναι κι αυτό ένα κομμάτι της δουλειάς που κάνω».

Θέτεις ως προτεραιότητα την καριέρα;

«Στη φάση που είμαι δεν μπορώ να σου απαντήσω. Πάω όπως ακριβώς με πάει η ζωή. Όπως μου έρχονται τα πράγματα, γιατί μου συμβαίνουν όμορφα πράγματα στη ζωή μου και θέλω να τα ζήσω. Να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να εξελιχθώ. Άρα, εκ των πραγμάτων, μοιάζουν να έχουν προτεραιότητα τα επαγγελματικά μου. Αν όμως συμβεί κάτι και έρθει στην επιφάνεια η οικογένεια, θα το δω τότε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved