Μαρία Μπεκατώρου: «Σε μένα η αναγνωρισιμότητα ήρθε σταδιακά και ισορροπημένα»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Σε μένα η αναγνωρισιμότητα ήρθε σταδιακά και ισορροπημένα»

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της μίλησε για την αναγνωρισιμότητα και πώς κατάφερε να μην «καβαλήσει» το καλάμι.

Ο κόσμος τι θέλει; Έχεις αποκωδικοποιήσει τις ανάγκες του;
«Πιστεύω ότι θέλει 100% αλήθεια. Μόνο αυτό. Θέλει ανθρώπους που να μην προσποιούνται, αλλά να είναι ειλικρινείς. Θέλει να ακούει αληθινές κουβέντες, γ' αυτό και εμάς μας ενδιαφέρει να έχουμε ανθρώπους στην εκπομπή που θα λένε μέσα από την καρδιά τους αυτά που νιώθουν».

Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια που δουλεύεις τι έχεις κερδίσει;
«Κατάλαβα εκ των υστέρων πόσο καλό μου έκαναν τα χρόνια που ήμουν στο Τηλεάστυ. Έμαθα να δουλεύω ελεύθερα, όπως ένιωθα, χωρίς σκαλέτα, χωρίς ακουστικό και χωρίς πίεση στο ότι πρέπει να βγάλουμε μια είδηση. Ήμουν μόνη μου, ελεύθερη και απόλυτα ειλικρινής και με τους καλεσμένους και με τον κόσμο».

Σε βοήθησε και στο να είσαι προσγειωμένη, να μην καβαλήσεις το καλάμι;

«100%, δεν το συζητώ. Από την άλλη βέβαια, είναι και θέμα οικογένειας, ανατροφής, όλα παίζουν ρόλο.

Πόσο εύκολο ή δύσκολο πιστεύεις ότι είναι να «ψωνιστεί» κανείς;

«Είναι πολύ λεπτή η ισορροπία, από μία κλωστή κρέμεται όλη η κατάσταση. Εξαρτάται βέβαια. Όταν ένας άνθρωπος δεν είναι έτοιμος να διαχειριστεί τη δημοσιότητα και ξαφνικά του προκύπτει σε τρομερά έντονο βαθμό, εάν δεν έχει το υπόβαθρο και δεν το έχει δουλέψει καθόλου μέσα του, είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθει και να κοντρολάρει την κατάσταση. Γι' αυτό και δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που το παθαίνουν. Σε εμένα η
αναγνωρισιμότητα δεν ήρθε ξαφνικά. Έγινε σταδιακά και ισορροπημένα».

Εννοείς ότι είχε μια κλιμάκωση;
«Ναι, άρχισε να με παίζει ο Θέμος Αναστασιάδης, τα παιδιά του "Ράδιο Αρβύλα", σιγά σιγά και άλλες εκπομπές και μετά ήρθε ο ΑΝΤ1, οπότε "κούμπωσε" όλο αυτό όμορφα, χωρίς υπερβολές. Σημαντικό ρόλο παίζει βέβαια και το γεγονός ότι ο Αντώνης δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο χώρο».

Βοηθά αυτό;
«Πάρα πολύ. Το να έχεις ανθρώπους γύρω σου, στον περίγυρο σου, όπως είναι η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες σου, που δεν σου πλέκουν το εγκώμιο όλη την ώρα και σου λένε την αλήθεια, σε βοηθά και σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Το αντίθετο είναι δίκοπο μαχαίρι και παγίδα».

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved