Δεν θα πιστεύετε ποιοι παντρεύονται στο «Κάτω Παρτάλι»!
Media

Δεν θα πιστεύετε ποιοι παντρεύονται στο «Κάτω Παρτάλι»!

Θα είναι ένας γάμος που σίγουρα δεν θα περιμένετε στο σίριαλ «Κάτω Παρτάλι» που θα επιστρέψει στις οθόνες μας πιο αργά από κάθε άλλη τηλεοπτική παραγωγή...

Πρόσφατα, μάθαμε από τη real πως ο Μανόλης, κατά κόσμον Μίνως Θεοχάρης, θα μάθει στα πρώτα επεισόδια της σειράς ότι η Νεκταρία –κατά κόσμον Μένη Κωνσταντινίδου- περιμένει το παιδί του. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε ήταν πως ο Μανόλης θα γυρίσει στο χωριό για να βρει την έγκυο κοπέλα και να αναλάβει τις ευθύνες του. Θα τον πιέσει πολύ, σύμφωνα και πάλι με τη real, ο πατέρας της -Γιώργος Βουλτσάτης- έτσι και αλλιώς, αλλά και ο ίδιος δεν θέλει το παιδί του να μεγαλώσει χωρίς πατέρα, όπως ο ίδιος. Όπως έχουμε ήδη δει σε flash back, τον μεγάλωσε μόνη της η μητέρα του η Ασημίνα -Τζούλη Σούμα- και ποτέ του δε γνώρισε πατρική στοργή... Γι' αυτό, λοιπόν, παίρνει την απόφαση να ντυθεί γαμπρός με νύφη τη Νεκταρία και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί τους.
Στο μυστήριο που πρόκειται να γίνει στην Παναγιά, την Κάτω Παρταλιώτισσα, θα δώσει το «παρών» όλο το χωριό, αφού θα έχει προηγηθεί ένα ιδιότυπο μπάτσελορ που θα έχουν οργανώσει για τον γαμπρό ο Κωνσταντίνος -Γιάννης Τσιμιτσέλης- με τον Βλάση -Σταύρος Σβήγκος-, ο οποίος θα είναι και ο κουμπάρος του ζεύγους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved