Όμηρος Ευστρατιάδης: «Αυτή η Αννίτα που βλέπω σήμερα στην τηλεόραση είναι μια άλλη»
Media

Όμηρος Ευστρατιάδης: «Αυτή η Αννίτα που βλέπω σήμερα στην τηλεόραση είναι μια άλλη»

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης μπορεί να απέχει από την τηλεόραση συνειδητά, όμως δεν παύει να σκέφτεται και να δημιουργεί πρωτότυπα κόνσεπτ εκπομπών, που τα φυλάει στο συρτάρι του γραφείου του.


Μπορεί να αναβιώσει σήμερα το «Χρυσό κουφέτο», η εκπομπή που άνοιξε την πόρτα για όλα τα μετέπειτα reality; «Έχω έτοιμη μια ωραιότατη εκπομπή με τίτλο "Τα καημένα τα νιάτα", που συνοδεύεται από το σλόγκαν "Έλα να ενώσουμε τις συντάξεις μας για ένα καλύτερο αύριο και για να έχουμε δύο έσοδα". Είναι το αντίστοιχο "Χρυσό κουφέτο", αλλά με πολύ χαμηλό μπάτζετ και απευθύνεται αποκλειστικά στους συνταξιούχους που... κατακρεούργησε η πολιτική της κρίσης. Και σκέφτηκα, πριν τους πάρει ο Θεός ας τους δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στη ζωή, τη χαρά, την αγάπη και τη συντροφικότητα. Δύο παρουσιαστές θα έχει, απλώς δεν έχω σκεφτεί ακόμη ποιοι θα ταίριαζαν», λέει ο σκηνοθέτης σε καθημερινή εφημερίδα.
Κι όμως, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δεν θα πρότεινε την παρουσίαση στην κουμπάρα του.
«Στην Αννίτα δεν θα το έδινα. Αυτή η Αννίτα που βλέπω σήμερα στην τηλεόραση είναι μια άλλη, πολύ καλή στο είδος της παρουσιάστρια, αλλά όχι η δική μου Αννίτα. Δεν είναι όπως παλιά, που την περίμενε ο κόσμος πώς και πώς να βγει στην εκπομπή και να χαμογελάσει το χειλάκι του. Δεν πρόκειται για μια απλή παρουσιάστρια. Εχει διχάσει, προβληματίσει και συζητηθεί πολύ. Ελπίζω κάποια στιγμή να μας δοθεί η ευκαιρία να ξανασμίξουμε και να επαναλάβουμε την επιτυχία που κάναμε την περασμένη δεκαετία. Είναι αυθεντική, την αγαπώ πολύ, την έχω σε μεγάλη εκτίμηση και οι σχέσεις μας εξακολουθούν να είναι άριστες» λέει ο Ευστρατιάδης και εξηγεί γιατί δεν βρίσκεται ακόμη στο πλευρό της.
«Δεν την ακολούθησα στον Alpha. Η διοίκηση του καναλιού της Κάντζας, όταν μεταπήδησε εκεί από το Αlter, μου έδινε τον μισθό δημοσιογράφου, της τάξης των 1.200 ευρώ, ύστερα από 110 κινηματογραφικές ταινίες και εκατοντάδες ώρες στον τηλεοπτικό αέρα. Δεν τα δέχτηκα. Ευτυχώς, έχω μια μικρή σύνταξη -μικρότερη δεν υπάρχει!- και ένα έξτρα έσοδο από ένα διαμέρισμα που νοικιάζω και τα βγάζω πέρα. Δεν πείνασα, αλλά χρειάστηκε να μειώσω πολύ αγαπημένες συνήθειες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved