Μείον ένας στο πάνελ της Στεφανίδου! Γιατί;
Media

Μείον ένας στο πάνελ της Στεφανίδου! Γιατί;

Ένας από τους βασικούς συνεργάτες της Τατιάνας Στεφανίδου τις τελευταίες μέρες δεν εμφανίζεται στον αέρα της εκπομπής «Μία».

Η απουσία του δημιούργησε ερωτηματικά καθώς ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας από την έναρξη κιόλας της εκπομπής. Τι συνέβη και ο Γιώργος Παπαϊωάννου δεν βγαίνει πια on air;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η αποχώρηση από τη θέση του μπροστά από τις κάμερες ήταν μια αποκλειστικά δική του απόφαση επειδή ένιωσε πως δεν του ταίριαζε το gossip... Όμως έως και τις 31 Δεκεμβρίου, που λήγει η σύμβασή του με την εκπομπή και με το star παραμένει κανονικά στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής. Δηλαδή Γιώργος Παπαϊωάννου δεν αποχωρεί από την εκπομπή «Μία», αλλά θα είναι πίσω από τις κάμερες και θα κάνει σπικάζ, θα «ντύνει» με τον λόγο του βιντεάκια μιας και είναι γνωστός για την πένα που διαθέτει... Η σχέση του τόσο με την Τατιάνα όσο και με το κανάλι είναι άριστες... Ο ίδιος ο δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Αχ μωρέ, θα αρχίσω να διαβάζω μαλακίες, ε; Ότι (ναι μεν) αποχώρησα, (αλλά αποχώρησα) λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης. Φαντάζεσαι, φυσικά, ότι εκτός από το παραπάνω, ευθύνομαι και για την τρύπα του όζοντος, για την εξαφάνιση του μπόινγκ, για το ποιος πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα και για την αισθητική του κώλου της Καρντάσιαν -για να μιλήσουμε σε προσφιλείς υμών όρους.
Χελοοό, βάλ'το να δουλέψει λίγο -ή αν δεν μπορείς, ρώτησέ με. Όχι ότι θα σου απαντήσω (προς το παρόν, δεν χρειάζεται) αλλά μην είσαι και τόσο αφελής και τρως ό,τι σου σερβίρουν.
PS: Κρατάς μυστικό; Κράτα: Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι που δεν βγαίνω στο γυαλί. Βoth ways.
PS2: Πληζ, μη βάλεις αυτή τη φωτό. Έχω στραβό διάφραγμα. Αμαρτία από το Θεό είναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved