Ναταλία Δραγούμη: «Το Dancing δεν ήταν, ούτε κι έγινε κεφάλαιο της ζωής µου»
Media

Ναταλία Δραγούμη: «Το Dancing δεν ήταν, ούτε κι έγινε κεφάλαιο της ζωής µου»

Η Ναταλία Δραγούμη είναι από τις γυναίκες που ασχολούνται συνεχώς με διάφορα πράγματα και όχι μόνο με τη μητρότητα και τους ρόλους που αναλαμβάνει. Της αρέσει να κάνει και άλλα πράγματα, που συνήθως είναι για καλό σκοπό.

∆εν σου έφτανε αυτός ο διχασµός, είπες να το ρίξεις και στο ΜΑΜ (τηλεοπτική εκποµπή µαγειρικής), το Dancing, το «Μέλι-Γάλα» (οικογενειακή επιχείρηση στον χώρο της σχολικής εστίασης) και τις φιλανθρωπικές συµµετοχές σε αθλητικές διοργανώσεις... Προς τι όλη αυτή η πολυπραγµοσύνη;

«Μπορεί να είναι από τον φόβο της πλήξης, από ανασφάλεια ή από αγάπη για το ρίσκο. Η ψυχανάλυση που έκανα φαίνεται πως δεν µου έµαθε το γιατί».
Αναρωτήθηκες ποτέ αν αυτή η πολυδιάσπαση δυνάµεων σε αποπροσανατολίσει επαγγελµατικά στο µέλλον;

«Το έχω σκεφτεί. Αλλά µέχρι τώρα δεν έχει συµβεί. Και τι εναλλακτικές έχω; Εφόσον θέλω κάτι και το µπορώ, γιατί να µην το κάνω; Ο αθλητισµός ήταν πάντα µέσα στη ζωή µου, η ενασχόληση µε τη διατροφή είναι αποτέλεσµά του. Το Dancing δεν ήταν, ούτε κι έγινε κεφάλαιο της ζωής µου, παρότι το ακολούθησαν πολλές προτάσεις για εκποµπές σε πλατό».

Στα «θέλω» σου βάζεις όρια ή εξακολουθείς να πορεύεσαι στα άκρα, τώρα που έκανες οικογένεια;

«Τα όρια τα βάζουν τα παιδιά. Εγώ εξακολουθώ να είµαι των άκρων, γιατί ακραία είναι τα συναισθήµατά µου: ενθουσιάζοµαι ή απογοητεύοµαι εύκολα - κι ας µην το δείχνω. Αν βγω να πιω, θα το κάνω µε ακραίο τρόπο κ.λπ. Αλλά δεν θα πάρω το παιδί µου µαζί στο κλαµπ, όπως κάνουν κάποιες άλλες... Εκεί κρατάω το µέτρο, γιατί το επιβάλλει ο ρόλος µου».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved