Λάσκαρη: «Εμένα μ’ αρέσουν ο Γιώργος με τη Φαίη… Στον Σεφερλή δεν μου άρεσε που…»
Media

Λάσκαρη: «Εμένα μ’ αρέσουν ο Γιώργος με τη Φαίη… Στον Σεφερλή δεν μου άρεσε που…»

Την προτίμησή της σε ό,τι αφορά τα πρωινά προγράμματα σε Μega και ANT1, εκφράζει η Ζωή Λάσκαρη.

Μιλώντας στη real η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, είπε: «Βλέπω σπάνια τηλεόραση το πρωί γιατί συνήθως κατεβαίνω απ' το Πόρτο Ράφτη στην Αθήνα για δουλειές. Αλλά από το λίγο που είδα, δεν μ' άρεσε που κάθονται όλοι μαζί σε μια πλευρά και εκείνος μόνος του και τον χειροκροτούν. Εμένα μ' αρέσουν πολύ ο Γιώργος με τη Φαίη και η παρέα τους. Όποτε τους βλέπω, τους χαίρομαι».

«Πυρά» πολλά πέφτουν και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

«Εγώ τη βρίσκω πολύ καλή και θεωρώ άγριο το ότι ρίχνουν τόσα «πυρά» σε ένα νέο κορίτσι».

Καυστική κριτική έχεις δεχτεί κι εσύ από τα πρώτα σου βήματα. Πώς αντιδρούσες;

«Δεν απάντησα ποτέ σε όσα έγραφαν για μένα. Ποτέ! Αυτή ήταν πάντοτε η αρχή μου: να μην απαντώ σε τίποτα και σε κανέναν! Δεν είναι εύκολο να το κάνει κάποιος, κυρίως αν του φέρονται άδικα, αλλά και να απαντήσεις δεν βγάζει πουθενά. Στις αρχές, μου χάλαγε το στομάχι, αρρώσταινα, στη συνέχεια όμως έμαθα να μη δίνω σημασία. Γιατί μετά αρχίζει ένα τρελό «γαϊτανάκι» που δεν έχει τελειωμό».

Πες μου γιατί δεν κάνεις τηλεόραση...

«Γιατί είναι απάνθρωπες πια οι συνθήκες σε αυτή. Γιατί είμαι μεγάλη γυναίκα, αγάπη μου, πώς να το κάνουμε (σ.σ.: γελάει). Κάποια στιγμή συζήτησα να κάνω κάτι στις «Πεθερές» και όταν μου είπαν ότι θα πάρω το σενάριο δύο ημέρες πριν και στις επόμενες δύο θα πρέπει να το γυρίσουμε, τους κούνησα το μαντίλι...»

Δεν σε κεντρίζει ο ρόλος σε κριτική επιτροπή ενός τάλεντ σόου;

«Όχι, δεν με κεντρίζει. Παρακολουθώ κάποια τέτοια σόου, αλλά δεν μου λέει κάτι να συμμετέχω σ' αυτά. Ασε που δεν μου αρέσει να κρίνω και δη σε λίγα λεπτά, με τις κάμερες να γράφουν. Αυτό που έχω να σου πω θα σ' το πω από κοντά, με αγάπη και τρόπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved