Ναταλία Γερμανού: «Μου αρέσει να βλέπω τις εκπομπές μου μαζί με τον κόσμο»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Μου αρέσει να βλέπω τις εκπομπές μου μαζί με τον κόσμο»

Η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού δέχτηκε εξαιρετικά καλά σχόλια στο twitter, παρόλο που το κοινό του είναι πολύ αυστηρό. Όμως εκείνη είπε πως δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένη.

«Ήταν πολύ τιμητικά τα σχόλια για εμένα και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Μου αρέσει να βλέπω τις εκπομπές μου μαζί με τον κόσμο, να είμαστε on line και να υπάρχει διαδραστικότητα. Από εκεί και πέρα, δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη για λόγους που έχουν να κάνουν και με τη δική μου παρουσίαση, που σαφώς μπορεί να γίνει καλύτερη, αλλά και με θέματα τεχνικά, που είχαν να κάνουν με τη ρύθμιση της εικόνας, τα φώτα, το μοντάζ. Θα τα λύσουμε, όμως. Πρώτη εκπομπή ήταν, ζητώ την κατανόησή σας» τόνισε στο People.
-Σε αγχώνουν τα νούμερα, ειδικά σε ένα πιο μικρό κανάλι;
«Σε όποιο κανάλι και να είμαι, είτε είναι το Mega, είτε ένα κανάλι που δεν το μετρά καν η AGB, την ίδια υπευθυνότητα θα δείξω απέναντι στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, με προσέλαβαν και με πληρώνουν. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου. Βεβαίως ξέρω πως, όταν είσαι σε ένα πιο μικρό κανάλι, δεν μπορείς να κάνεις τα 25άρια και τα 30άρια που πιθανόν να έκανε πέρσι το Η Γερμανού Ξανάρχεται, ειδικά όταν είχα το lead in του The Voice, που έκανε νούμερα απίστευτα. Γι' αυτό ήμουν προετοιμασμένη. Παρ' όλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ξεκινάω κάτι καινούριο από το μηδέν και το χτίζω πετρούλα πετρούλα από τα θεμέλιά του για να το δω να μεγαλώνει. Κι όταν λέω μεγαλώνει, εννοώ και σε δημοτικότητα, που μετριέται με την αγάπη του κόσμου, και σε νούμερα τηλεθέασης»

-Πιστεύεις πως θα έπρεπε να κάνεις περισσότερο promo στην πρεμιέρα;
«Πριν την πρεμιέρα έδωσα μια συνέντευξη σε ένα μεγάλο εβδομαδιαίο περιοδικό και θα δώσω κι άλλες. Από την άλλη, τι να κάνεις; Να βγάλω 48άφυλλες αφίσες στο δρόμο σαν να είμαι ο κουμπάρος μου, ο Γιώργος Τσαλίκης (χρησιμοποιώ και την οικογένεια, γιατί αυτή έχω, αυτήν εμπιστεύομαι!). Μπορεί να βοηθούσε λίγο παραπάνω. Αλλά αν ο κόσμος δεν αποφασίσει ότι του αρέσει ένα προϊόν, δεν θα σε δει, ό,τι και να κάνεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved