Το «Joy» φεύγει… η Τζένη Μπαλατσινού έρχεται!
Media

Το «Joy» φεύγει… η Τζένη Μπαλατσινού έρχεται!

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αν και η εκπομπή φόρεσε τα χριστουγεννιάτικα της και είχε καλεσμένους τους συντελεστές του «Music School»,

οι Αφροδίτη Γραμμέλη, Φώτης Βαλλάτος, Μίνα Μπιράκου, Αννούσα Μελά και οι υπόλοιποι συνεργάτες τους, όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, θα αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό.
Οι τονωτικές «ενέσεις» που έγιναν από το ψυχαγωγικό τμήμα του σταθμού προκειμένου το μαγκαζίνο να πάρει τα πάνω του στις τηλεμετρήσεις δεν απέδωσαν. Ακόμα και όταν μετακινήθηκε σε άλλη ώρα, ώστε να μη βρίσκεται απέναντι από τη... σαρωτική Αννίτα Πανιά, τα νούμερα ανέβηκαν μεν, αλλά δεν ξεπέρασαν τον μέσο όρο τηλεθέασης του Μεγάλου Καναλιού, που ήταν το ζητούμενο.
Ωστόσο το plan B του καναλιού της Μεσογείων ήδη «τρέχει» και όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα από τον Φεβρουάριο του 2015 θα μπει στο πρόγραμμα η νέα εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού. Η τελευταία ήδη οργανώνεται και θα έχει -μεταξύ άλλων- και παιδική ενότητα, ενώ θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, Σάββατο ή Κυριακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved